Sibuk Dengan Komitmen Keluarga

Monday, March 30, 2015

Sibuk Dengan Komitmen Keluarga



Pertama kalinya Mia nak minta maaf sebab blog ini nampak agak sunyi sedikit dari minggu lepas. Perasan tak... tak ada entri bebel Mia macam ni. Mia hanya sempat update entri-entri pendek. Itu pun backdated.

Maafkan Mia ya... hati ini memang berkobar-kobar nak ngadap blog, nak blogwalking tetapi Mia sibuk dengan komitmen keluarga sejak hari Khamis lepas sehinggalah minggu ini. Kata orang.. keluarga adalah yang lebih utama dan untuk itu Mia cuti dari bekerja untuk komitmen ini. Betul-betul sibuk sampai dah banyak hari tak ngadap laptop.

doakan semuanya baik-baik belaka ya... amin...

17 comments:

  1. mudah mudahan segala urusan dipermudahkan oleh Allah SWT...apepun komitmen yang penting perlu didahulukan..family first :)

    ReplyDelete
  2. Sama la.kita kak mia.. utamakan family dari blog..:) semoga dipermudah urusan family akk..

    ReplyDelete
  3. semoga mia sekeluarga sihat2 selalu dan sentiasa bahagia...

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan semuanya untuk Mia..

    ReplyDelete
  5. uruskan yang terbaik buat keluarga mia... semoga semua berjalan dengan lancar.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...keluarga diutamakn dulu kn...semoga semuanya baik2 saja yer...:)

    ReplyDelete
  7. Semoga semua urusan mia sekeluarga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  8. inshaAllah. PG doakan yang baik-baik sahaja untuk kak mia ya :)
    kalau free nanti, jemput join sekali giveaway ni ya kak mia :)

    http://mrsyatie.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-nurul.html

    ReplyDelete
  9. kalau dah ada benda penting yang perlu dibuat memang blog sedikit terabai...

    ReplyDelete
  10. Betul tu kak, family come first..its ok,CN pn byk entry autopublish je ;)

    ReplyDelete
  11. baru hari ni sempat on blog tapi sedih la pula

    ReplyDelete
  12. Kak mia, bila free jemput join segmen CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  13. betul tu.walaupapun utama kan kluarga dulu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.