Nak URL Blog #14

Tuesday, April 28, 2015

Nak URL Blog #14


Segmen time.... Dah nak hampir akhir bulan dah ni baru nak buat segmen rutin bulanan di blog ini. Segmen untuk April 2015, Segmen Nak URL Blog #14. Segmen ini tersangatlah simple dan senang sangat nak join.

Motif utama untuk memudahkan Mia blogwalking di samping menjadi platform buat blogger-blogger mengenali di antara satu sama lain. Yang dah kenal dirapatkan. Yang belum kenal dikenalkan.

Senang saja nak join. Hanya perlu tinggalkan url blog anda di ruang komen entri ini. Segmen ini akan tamat pada jam 11.59 malam 28 April 2015 (hari ini sahaja).

SEGMEN DAH TAMAT

jom join..... dan kenal dengan blogger lain.. (^_^)

62 comments:

  1. http://yangbaik.blogspot.com

    join juga... hehehe

    ReplyDelete
  2. mau mau.. heee..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... kak mia,

    nie pulak url mselim3...

    http://mselim3.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Nak..nak..

    http://mimirheem.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Salam kak mia..

    http://aisyahambris.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam,kak mia.IbuNoey datang sini.

    http://ibunoey.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak mia, http://sheilashahfiekry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. As salam :)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam ...join ..
    http://syazrim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. http://seindahcerita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. Saya join :)

    http://fiqadira.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. http://rojakbuahpedas.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. join jugak...

    http://storymoryluahanku.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Assalamu' alaikum Mia... :)
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. http://baby-farah.blogspot.com/

    amy join :)

    ReplyDelete
  16. nuna join.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum mia...

    maszull.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Join... Boleh tumpang blogwalking.. Hehe..

    www.mariafirdz.com

    ReplyDelete
  19. As salam kak mia, jemput singgah
    http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Salam Kak, saya join

    http://sayaiday.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. As salam kak mia, jemput singgah
    http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Sorry..

    tersilap taip nama blog..

    http://pearlsweets.blogspot.com

    Jemput ye ke blog saya...

    ReplyDelete
  24. Lya join http://blogashalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Join http://mingzhu-collection.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Join :) http://sweetsour93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. salam. nah. salam kenal :)

    http://farhah88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum kak Mia :)

    http://ihazaliza.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. sempat lagi nak join ni kan..kan ;)

    http://irsyahealthyhouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. terima kasih semua... segmen dah tamat..

    ReplyDelete
  31. terlepas sudah.. all the best semua..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.