Pengumuman Aktiviti Blog

Saturday, April 11, 2015

Pengumuman Aktiviti Blog




Diakui Mia memang mempunyai kekangan masa untuk menghadap blog beberapa minggu ini. Komitmen blog sunyi seketika dengan beberapa aktitiviti blog terpaksa ditangguhkan sementara waktu.

Namun begitu, aktiviti pada bulan ini akan diteruskan.

  1. Carta Pengkomen Tegar Bulan Mac 2015
  2. Segmen 12 Jam Bloglist #14
  3. Segmen Nak URL #14
  4. Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk (Perubahan tarikh akan dimaklumkan kemudian selepas perbincangan dengan sponsor. Semua peserta akan diberitahu melalui sms)
Macam ni lah lumrahnya bila jadi blogger separuh masa. Kadang kita tidak boleh nak pentingkan blog sangat bila ada komitmen lain yang lebih penting. Sungguhpun begitu, Mia tetap update blog walaupun backdated.

blog masih tidak terabai....

15 comments:

  1. Same here.. makin sibuk skg.. tapi seboleh daya nak update juga blog tu.. love my blog ctfand.com sooo much.. he he

    ReplyDelete
  2. lama tak singgah sini. agak sibuk..hari ni sempat BW sini tengok mia ^^

    ReplyDelete
  3. biasalah... lumrah bloger part time..haaa.. dtg melawat lagi klik...klik..

    ReplyDelete
  4. ramai blogger yang bz akhir2 ni termasuk la saya. hihihi

    ReplyDelete
  5. blogger separuh masa memang selalu sibuk..hihi..tp kak mia ada jgk update blog..huhuh..salute..

    ReplyDelete
  6. samalah kita kak. kadang tak update sebab nak buat schedule post pun tak sempat. huhu

    ReplyDelete
  7. Sama la kak mia..capai blog yg mana sempat

    ReplyDelete
  8. Cn capai blog bila sempat jer,yg lain byk autopublish je

    ReplyDelete
  9. Sama la. Walaupun Sya housewife je,to busy juga..tp org x femes mcm I ni x kisah..hehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...sama juga dgn mama..mana yg sempat dulukan..:)

    ReplyDelete
  11. itulah kan..kekadang kene lepaskan blog seketika juga sebab ade komitmen yang lebih penting :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.