SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Saturday, May 2, 2015

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ



Wahhhh... segmen dari papa yang glamer tu... PapaGlamz. Nama segmen pun unik... catwalk gitu. Mia join segmen ni. Tak kira... hahaha... Sesiapa yang nak catwalk tu, bolehlah join sama.

Tujuan segmen ini:
  1. Nak cari bloglist yang akan di letakkan di sidebar Papaglamz.com ni.
  2. Nak cari blogger yang bertuah untuk Papaglamz review di dalam blog Papaglam.com ni.
  3. Nak sediakan satu platform mudah buat blogger semua supaya mudah untuk Catwalk (Blogwalking) di Pentas Peragaan (blog) blogger-blogger yang lain.
  4. Menambah follower yang sedia ada dan juga menambah traffik blog sesama blogger.

klik pada banner untuk join...

17 comments:

  1. Salam Mia Liana. Saya datang dari segmen yang sama. datang catwalk di sini. Ada masa jom singgah di blog saya. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. Salam Mia Liana. Saya datang dari segmen yang sama. datang catwalk di sini. Ada masa jom singgah di blog saya. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...gud luck k...:)

    ReplyDelete
  4. hai hai !!
    MG blogwalking sni ..
    have a nice day ^__^

    btw, jom join GA MG sempena mother's day ni :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

    tqsm! xoxo

    ReplyDelete
  5. Fiza pun dah join cuma belum sempat blogwalking lagi ni

    ReplyDelete
  6. Singgah catwalk dari segmen yang sama
    Selamat bersegmen

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama.

    Jom catwalk ke blog saya pulak :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  11. salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  12. Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
    Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.