Nak Mengarang Entri Blog Tapi...

Thursday, June 11, 2015

Nak Mengarang Entri Blog Tapi...



Sebenarnya... hari-hari Mia buka blog.. nak mengarang entri blog tapi tu la.. bila ngadap lama skit mulalah pening kepala. Rindu sangat kat blog ni..

Al-kisahnya Mia sedang dalam proses recovery selepas buat minor surgery gigi geraham bongsu Mia pada Khamis lepas, 4 Jun 2015 kat klinik pergigian kerajaan. Perlu banyak berehat. Mia belum sempat nak cerita kat blog lagi tentang pengalaman Mia tu. Nanti Mia cerita ya...

Mungkin ada yang perasan sebab Mia ada update kat instagram dan facebook.

Okay lah.. sambung nanti-nanti ya. Ni pun kepala dah ting tong lepas makan ubat. Selamat malam..

** update guna handphone...

16 comments:

  1. rest dulu yer.. nanti baru update :)

    Blogwalking sini.. Jom baca artikel baru

    Travelog: Water Rafting Di Sabah

    ReplyDelete
  2. rest dulu sis..kesihatan tu lagi penting :)

    ReplyDelete
  3. Sesekali kita perlukan rehat untuk diri sendiri.. ;)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia..berehat dahulu...semoga cpt sembuh...:)

    ReplyDelete
  5. Moga cepat smbuh kak mia... nnt dh sihat.. boleh blas dendam mengarang... hihi

    ReplyDelete
  6. Take care kak mia.. Bnykkn rehat ye..

    ReplyDelete
  7. take k kak mia, jgn risau ttg blog, kesihatan lagi penting ye

    ReplyDelete
  8. banyakkan berehat kak mia dan semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.