SEGMEN : BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

Friday, September 4, 2015

SEGMEN : BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)

Mia update blog SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU 
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

support Yana...

21 comments:

  1. assalamualaikum mia...selamat bersegmen...:)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah jumaat kak mia....selamat bersegmen dan semoga berjaya kak mia...

    ReplyDelete
  3. jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! :) jom jalan blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/p/link.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dr segmen sama..good luck

    http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  5. All the best! シ

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

    ReplyDelete
  6. Salam kak mia.....diana pun dah join juga...hihi..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

    Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

    http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

    ReplyDelete
  8. Salam..Singgah dari segmen sama- goodluck ye TQ :)
    http://merosnordn.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.