Minggu Ni Yang Tersibuk

Thursday, November 19, 2015

Minggu Ni Yang Tersibuk


Dah malam macam ni barulah boleh bertenang sedikit.

Nak dijadikan cerita... mimggu ni Mia tersibuk sedikit dan tak berkesempatan nak update blog. Hanya mampu tengok blog dan approve komen pengunjung blog di entri blog.

Antara aktiviti Mia minggu ni...

Komitmen kerja... menyiapkan montaj, design banner dan bunting untuk event ofis di Sarawak. Outstation ke Kuala Lumpur menghadiri VMWARE vforummy 2015. Follow up paperwork untuk kelulusan MOF.

Komitmen keluarga... renovate dan rebranding rumah. Urusan Sofea pula.. ambil report book dan konvokesyen tadika 6 tahun.

Rindunya kat blog...

minta maaf tak dapat nak update blog sangat minggu ni... uwaaaa...

18 comments:

  1. semoga dipermudahkan urusan :) jgn stress2 ye ..hihi :)

    ReplyDelete
  2. semoga di permudahkan segala urusan kak mia,

    ReplyDelete
  3. samalah yana kak, minggu ni sempat bukak kat phone, comment pon tak approve

    ReplyDelete
  4. yup, samalah kita... akhir2 tahun ni mmg slalu bz kan...

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini kak mia....semoga semua urusan kak mia di permudahkan ya...

    ReplyDelete
  6. busynya sampai ke sarawak...
    semoga dipermudahkan segala urusan!
    ^_^

    ReplyDelete
  7. Asalam Mia ya betul Etuza jg dapat rasakan sibuk minggu ni..

    ReplyDelete
  8. Terima kasih atas info ini. Lawat blog kami untuk dapatkan info menarik yang viral di sini Cerita viral yang sensasi

    ReplyDelete
  9. Semoga dipermudahkan. Baca pun dah rasa macam, banyakkknya keja. Hihi

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...smoga dipermudahkn segala urusan...:)

    ReplyDelete
  11. makkk aikkk buzy nyer kak mia..
    Huhuuu.. apapun kesihatan jgn lupa ye kak..
    Semoga segala urusan dipermudahkan, Aamin.

    ReplyDelete
  12. betul betul busy ni kak mia..apepun semoga segala urusan di permudahkan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.