Sesejuk Mata Memandang

Saturday, November 7, 2015

Sesejuk Mata Memandang


Di kala diri inginkan kedamaian dan ketenangan... boleh juga dengan hanya melihat gambar. Terapi stres pun ya juga. Elemen air dan kehijauan benar-benar memainkan peranan. Sesejuk mata memandang...




Lagi best kalau kita berada di tempat yang macam ni. Alangkah indahnya...

mood berangan sebelum tidur....

18 comments:

  1. salam kak mia, tengok gambar2 ni, yana teringat dua hari lepas adik mintak carikan gambar sawah air terjun untuk panduan untuk exam PSV, memang menenangkan

    ReplyDelete
  2. thank u kak mia!
    serious the view is great <3

    ReplyDelete
  3. Ya Allah.. damainya rasa kalau dapat berada di tempat yang hijau tenang camtu..

    ReplyDelete
  4. kalau dapat pergi yang reall mesty lagi best, sejuk dengan bunyi kicauan burung yang mndamaikan ^^

    ReplyDelete
  5. lagi seronok dapat tengok view macam ni live depan mata kan :)

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini kak mia...begitu mendamaikan bila tengok gambar² macam tu tenang rasa hati ni..

    ReplyDelete
  7. Singgah disini mbak mia.
    Mbak jika ingin pasang tombol follow instagram baca disini http://www.tapike.com/2015/11/cara-memasang-tombol-follow-instagram.html

    ReplyDelete
  8. Gambar first paling suka tengok, damai je

    ReplyDelete
  9. asalamualaikum mia...betul tu damai jer rasa...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.