VMware Malaysia vForum 2015

Saturday, November 21, 2015

VMware Malaysia vForum 2015



Pada hari Rabu, 18 November 2015 dari 7.30 pagi sehingga 6.00 petang Mia menghadiri event VMware Malaysia vForum 2015 di One World Hotel, Bandar Utama, Petaling Jaya, Selangor.

Mia pergi bersama beberapa rakan satu unit ICT. Bagus event ni.. kita dapat tahu perkembangan teknologi maklumat terkini tentang cloud computing, storage, sharing, security dan perkongsian pengalaman / informasi dari mereka yang pakar.

Yang bestnya banyak betul booth yang dibuka. Early bird dapat voucher Jusco RM30. Untuk join lucky grand prize kena kumpulkan cop dari booth.

Tips untuk event ni... kena hadir awal supaya dapat pergi banyak booth sebelum event bermula jam 9.00 pagi.

Jom tengok...








Jom tengok apa yang Mia bawa balik.... weeee... punya excited menyusun nak ambil gambar ni..






Teruja bila bawa balik beg laptop. Kena tunggu sehingga event habis baru dapat. Memang nak sangat beg ni. Dapat free lagi lah suka. Alhamdulillah..

teknologi maklumat sentiasa berkembang... kalau tak update, boleh tertinggal kat belakang... huhuhuh..

Entri yang berkaitan :
VMware Solutions Symposium 2013
VMware Solutions Symposium 2014

14 comments:

  1. Mia memang aktif ..tahnia sentiasa ada kemahuan nak tahu sesuatu...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia....banyaknya dpt cenderahati...:)

    ReplyDelete
  3. bestnya..dapat banyak camtu lak tu. jelous lak huhu

    ReplyDelete
  4. wahh barang tu dapat koleksi gift dari booth..berbaloi datang kan..dapat ilmu baru dan dapat gifts :)

    ReplyDelete
  5. Wahh...bestnya kak mia dapat banyak gift....

    ReplyDelete
  6. Semua gift tu comel² lah kak mia...boleh buat koleksi..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.