Lega

Tuesday, December 15, 2015

Lega



Dah balik kerja ni, baru rasa lega sebab dah habis meeting dari pagi sampai tengahari. Tu pasal tak dan nak update blog ni. Serius... rindu kat blog.

Tapi apakan daya, ada kerja-kerja pejabat yang harus diselesaikan sebelum meeting pagi tadi. Makanya, petang ini barulah boleh menarik nafas lega. Biasa lah kan... dah dekat akhir tahun ni, benda-benda yang pending kena settle kan juga.

berat mata memandang, berat lagi bahu memikul...

18 comments:

  1. assalamualaikum mia...biasa la tu kalau dah hujung tahun ni mcm2 hal kat opis...audit dah tentu n selamat berehat yer...:)

    ReplyDelete
  2. Salam Mia..
    Dah akhir2 tahun ni mmg banyak urusan nak diselesaikan.
    Moga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  3. huhu lega lega alhamdulillah!
    chaiyuk kak mia!

    ReplyDelete
  4. Betul kak mia..lunaskan mana yang penting terlebih dulu...

    ReplyDelete
  5. Salam singgah kak mia.. Alhamdulillah..")

    ReplyDelete
  6. boleh tarik nafas lepas tuh hembus dengan tenang..hehe..lepas nih boleh sambung update blog plak..hehe

    ReplyDelete
  7. biasalah kan kak..akhir2 thun ni..kerja haruslah no 1 kan? :)

    ReplyDelete
  8. memang kekadang penuh aja ngan meeting kan, tak sempat nak buat benda lain

    ReplyDelete
  9. Semoga urusan akk di permudah kan.. hehe. Hujung tahun ni banyak benda nak kena settle kan =) jaga kesihatan jugak ye

    ReplyDelete
  10. Biasalah.. rutin harian lagi penting..

    ReplyDelete
  11. sebelum habis tahun memang banyak kerja sikit nak dibuat kan..apepun semoga semuanya dipermudahkan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.