U Mobile Postpaid Dapat Free Extra 1GB Sempena Krismas

Wednesday, December 2, 2015

U Mobile Postpaid Dapat Free Extra 1GB Sempena Krismas


Wahhhh.... malam tadi lah baru perasan selepas dapat sms dari U Mobile kat handphone Mia. Dapat free extra 1GB sempena musim perayaan Krismas ni. Mia adalah pengguna U Mobile Postpaid U28 dengan kuota internet 3GB sebulan. 


Rasa macam tak percaya terus Mia check balance broadband kat *118#. Ternyata dah ada 4GB untuk bulan Disember ini.


Alhamdulillah.... syukur...

mood senyum je ni...

10 comments:

  1. syukur alhamdulillah. tahniah kak mia. best ada lebihan data, boleh online dengan gembira kan kak mia ;)

    ReplyDelete
  2. Bagus la tu... At least ada jugak TELCO yang appreciate pelanggan mereka... Tak macam CELCOM... hampeh...

    ReplyDelete
  3. Assalam... lamanya tak singgah sini... :D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia..tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  5. Wah.. Syok tu.. Sy guna prepaid je.. Tunggu renew tgh bulan nanti... Dapat juga kot... Sbb promo tu sampai hujung bulan ni..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.