image U Mobile Postpaid Dapat Free Extra 1GB Sempena Krismas - Mia Liana

Wednesday, December 2, 2015

# Entertainment Matters

U Mobile Postpaid Dapat Free Extra 1GB Sempena Krismas


Wahhhh.... malam tadi lah baru perasan selepas dapat sms dari U Mobile kat handphone Mia. Dapat free extra 1GB sempena musim perayaan Krismas ni. Mia adalah pengguna U Mobile Postpaid U28 dengan kuota internet 3GB sebulan. 


Rasa macam tak percaya terus Mia check balance broadband kat *118#. Ternyata dah ada 4GB untuk bulan Disember ini.


Alhamdulillah.... syukur...

mood senyum je ni...

10 comments:

  1. syukur alhamdulillah. tahniah kak mia. best ada lebihan data, boleh online dengan gembira kan kak mia ;)

    ReplyDelete
  2. Bagus la tu... At least ada jugak TELCO yang appreciate pelanggan mereka... Tak macam CELCOM... hampeh...

    ReplyDelete
  3. Assalam... lamanya tak singgah sini... :D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia..tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  5. Wah.. Syok tu.. Sy guna prepaid je.. Tunggu renew tgh bulan nanti... Dapat juga kot... Sbb promo tu sampai hujung bulan ni..

    ReplyDelete