Dapat Cenderahati Eksklusif Dari Ephyra

Monday, February 15, 2016

Dapat Cenderahati Eksklusif Dari Ephyra


Hmmm... dah lama juga kan Mia tak cerita tentang Ephyra kat blog ni. Blog ini pernah menganjurkan beberapa giveaway Ephyra masa mula-mula Ephyra baru dikenali ramai. Sekarang ni nama Ephyra dah gah di mana-mana.

Alhamdulillah... ada rezeki Mia dengan Ephyra sebagai dealer dan dropshipper. Mia jual Ephyra melalui blog ini dan fanpage di SINI.

Ephyra pun dah ada beberapa produk iaitu Ephyra Drink, Ephyra Skin Bar, Ephyra Inteemor dan Ephyra M2Flex.

Tempohari Mia ada isi form untuk dapatkan free trial produk baru yang bakal berada di pasaran, iaitu Ephyra Nano Advanced Repair Serum.

Wahhh.. terujanya Mia. Dah sampai pada hari ini.


Punyalah suka. Terus buka bungkusan pos laju dan terus update ke blog. Sweet sangat free gift ni.

terima kasih Ephyra...

18 comments:

  1. assalamualaikum mia...betul tu mia...mama pun nak cuba juga ni,,,baru dpt semlm...:)

    ReplyDelete
  2. Memang seronokk sangat kalau dapat free gift nih. hihi

    ReplyDelete
  3. Kenal ephyra nii dulu pun sbb kak mia .. Heee .. Dan skrg baru 2,3 hari start try pakai ephyra skin bar. ^^

    ReplyDelete
  4. untung lah kak mia... dulu masa preggy , shaz amalkan ephyra.. hihi

    ReplyDelete
  5. wow. bestnya
    nak jugakkkk :)
    tahniah kak mia

    ReplyDelete
  6. wow. bestnya
    nak jugakkkk :)
    tahniah kak mia

    ReplyDelete
  7. Tahniah mia
    tunggu juga bila lagi mia nak buat ga bersama ephyra :D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.