Jogging Pagi

Saturday, February 20, 2016

Jogging Pagi


Alhamdulillah... bangun pagi tadi kepala Mia dah lega sikit. Ni mesti kes dah lama tak exercise dan tak berpeluh. Dahlah kerja dalam aircond. 

Sejak pindah rumah ni, Sofea kerap ajak jogging. Kebetulan, Sofea pukul 6.30 pagi dah bangun dengan sendirinya maka terus siap-siap untuk berjogging berdua.

Lokasi jogging kat padang rekreasi berdekatan dengan Jusco Bukit Indah. Memang selesa nak jogging kat sini.

Jom tengok gambar kami pagi tadi... zasss..






Konon nak jogging 8 lap. Baru 5 lap Mia dah pancit. Lepas itu, Sofea terus busy nak main kat playground. Layankan..



Cuaca redup dan sejuk. Rasa segar sangat dapat menghirup udara segar. Syukur...

berpeluh... sihatkan badan...

15 comments:

  1. eemm.. nak mulakan balik jogging liatnya.. tapi bila jadikan rutin rasa ringan badan..

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat jogging. Nak bersiap utk keluar tu part yg plg mencabar. Haha :P

    ReplyDelete
  3. sedap mata memandang taman yg hijau... xpa sis rehat dulu... bestnya sofia main...

    ReplyDelete
  4. Selalunya suka jogging tapi selalu tak menyempat ke terbangun lambat xD

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...selamat berjogging...

    ReplyDelete
  6. saya pon dah lama tak jogging..nak mulakan balik memang susah sangat,,T__T

    ReplyDelete
  7. baru awal pagi tadi layan anak nak joging sebelum ke sekolah..dapat juga 3 round..

    ReplyDelete
  8. joging dapat sihatkan badan... untunglah mia sempat lagi berjoging

    ReplyDelete
  9. Best tu kak mia pergi joging dapat sihatkan badan dan tenangkan minda semoga badan dan minda jadi cergas dan sihat....

    ReplyDelete
  10. Bagus bersenam pagi pagi.cantik pulak kawasan ni..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.