Nak Buat Giveaway

Thursday, February 25, 2016

Nak Buat Giveaway



Hmmm... rasanya dah lama Mia tak buat giveaway kat blog ni. Terdetik di tengah malam ni, nak buat giveaway bulan 3 nanti.

Jadinya... Mia nak cari 20 orang sponsor dari kalangan blogger yang akan menaja hadiah-hadiah untuk Giveaway 2016 Mialiana.com. Boleh sponsor wang tunai, produk atau topup. Sila pm Mia di fanpage Mialiana.com di SINI. Penyertaan sponsor akan ditutup apabila telah cukup 20 orang sponsor yang berjaya dipilih oleh Mia.

Perhatian untuk bakal sponsor, sila nyatakan butiran berikut bagi memudahkan urusan Mia.
URL Blog :
URL Fanpage :
Hadiah yang ditaja : (minimum nilai hadiah RM50) **
No Handphone untuk whatsapp :

Perancangan Giveaway
  1. Berlangsung selama 2 minggu
  2. Buat entri penyertaan berdasarkan coding yang disediakan
  3. Follow blog dan Like fanpage sponsor
  4. Link sponsor akan berada di sidebar blog sepanjang giveaway berlangsung sehingga pengumuman pemenang.
  5. Pemilihan pemenang melalui random.org

** mungkin boleh satu hadiah atau banyak hadiah. 
Contoh : 
Wang Tunai RM10 x 5 pemenang
Keychain RM5 x 10 pemenang
Shawl RM25 x 2 pemenang

nanti join tau...

23 comments:

  1. Insha Allah.. Moga ada kesempatan untuk join..

    ReplyDelete
  2. ye lah... dah lama mia nak buat ga... YB nak join nie

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...wah bestnya..nak jadi sponsor la giveaway mia ni...;)

    ReplyDelete
  4. inshaallah join kak mia! of cs hihihi <3

    ReplyDelete
  5. InsyAllah line ok...nak join juga...hihi

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.