Projek Buat Kerepek Pisang

Friday, February 12, 2016

Projek Buat Kerepek Pisang


Hah... hampir tengah malam baru mula operasi projek buat kerepek pisang dengan Mak Mia. Lokasi dapur rumah keluarga Mia di kampung. Macam sweet pula, malam-malam macam ni goreng kerepek pisang. Pisang tanduk ni hasil dari kebun.

Jom tolong Mia kat dapur... zasss





Dapat banyak juga ni. Favourite seisi keluarga Mia. Nak tahu cara-cara nak buat kerepek pisang sendiri di rumah ada Mia cerita kat SINI.

live update kat dapur ni... berpeluh-peluh menggoreng... wee..

Entri berkaitan :
- Borong Kerepek Pisang
- Sofea Makan Kerepek Dengan Bear

19 comments:

  1. Replies
    1. memang ada tanam pisang kat kebun keluarga kak mia..

      Delete
  2. buat lebih sikit hntr KL satu bungkus kak! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh.. belum sempat pos dah licin.. cuti perayaan ramai yang balik kampung..

      Delete
  3. Sedapnya...sekali mengunyah payah nak berhenti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la masalahnya... tup2 sedar dah abis...

      Delete
  4. JALAN2 ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/02/jm-nak-url-blog.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...wah sedapnya kalau dpt mkn kerepek pisang buatan sendiri ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... haah.. memang puas makan ni..

      Delete
  6. Puas hati dapat buat sendiri.. jimat pun ye.. ;)

    ReplyDelete
  7. wah...sedapnya!!!!
    siap boleh wat business ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk seisi keluarga je.. blum sampai tahap bisnes lagi..

      Delete
  8. salam kak mia! nice buat untuk family jimat satu sedao satu

    ReplyDelete
  9. kerepek pisang buat sendiri memang sedap... yang penting rajin

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.