Pengumuman Pemenang Giveaway Fridge Magnet Lombok

Sunday, June 5, 2016

Pengumuman Pemenang Giveaway Fridge Magnet Lombok




Alhamdulillah.. selesai juga Mia blogwalking ke semua 94 entri penyertaan. Terima kasih kepada blogger-blogger yang join giveaway simple Mia ini.

Sebelum itu sila rujuk nombor peserta di SINI. Pemilihan dibuat melalui randon.org

Jom kita tengok siapakah yang bertuah itu. Dengan ini pemenang-pemenangnya ialah.....























Diucapkan tahniah pada semua pemenang di atas dan dikehendaki menghantar butiran berikut ke inbox fanpage mialiana.com di SINI selewat-lewatnya pada 15 Jun 2016  :

  1. Nombor peserta
  2. URL penyertaan
  3. Nama penuh
  4. Alamat lengkap
  5. Nombor handphone

Jika tidak dituntut, hadiah akan diberikan pada peserta lain dan cabutan kedua akan dibuat.

Kepada yang tidak berjaya, usah berputus asa. Cuba lagi lain kali... (^_^)


rezeki nak puasa ni.. dapat fridge magnet Lombok dari Mia.. (^_^)

52 comments:

  1. Replies
    1. BLOG JM YANG LAMA DI REMOVE GOOGLE.
      NEW : https://belogs.blogspot.my/

      Delete
  2. Gudlux yg menang...nanti klu ad lagi giveaway akak, sy join lgi.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...tahniah pd yg berjaya...selamat berpuasa yer...:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah no 86 tersenarai sbg pemenang. tahniah kpd semua pemenang ye. thanks kak mia :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat semua pemenang.. :)

    Selamat berpuasa semua..

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang, xde rezeki merasa fridge magnet dari Lombok

    ReplyDelete
  7. Huwaaa nak jugakkkk...
    Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  8. tiada rezeki untuk ga ni... tahniah pd yg menang

    ReplyDelete
  9. SELAMAT BERPUASA...

    JOM JOIN GIVEAWAY....

    http://macammacamcite.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html#

    ReplyDelete
  10. baru claim fridge tadi :)
    alhamdulillah dpt FM! :)

    ReplyDelete
  11. Wah, tak sangka dapat... No. 49 last random lak tuh! haha... Alhamdulillah!

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah. Saya 55. Tahniah jugak kepada pemenang lain. Saya dah PM ^^

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua pemenang, selamat berpuasa ye kak mia ;)

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada semua pemenang.. nombor sipi2 jer..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.