July 2016

Sunday, July 31, 2016

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics : Pengumuman 15 Blogger Yang Berjaya





Pihak DD Cosmetics telah pun memilih 15 orang blogger daripada 63 blogger berdasarkan jawapan yang telah diberikan untuk mencuba minyak wangi Braveheart / Sweetheart dan seterusmya membuat review tentang produk. Memang hebat-hebat jawapannya. Amat sukar untuk buat pilihan. Terima kasih tidak terhingga pada semua blogger yang sudi join giveaway ini. 

Klik SINI untuk melihat preview dan hadiah giveaway ini.

Dan kini..... mereka yang berjaya dan yang terpilih ialah.... jeng.. jeng.. jeng... nervous sekejap ni..


Penerima Minyak Wangi Sweetheart
  1. http://www.sallysamsaiman.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  2. http://www.kisahsidairy.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  3. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  4. http://akhalilah.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  5. http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  6. http://www.bicaramakdara.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  7. http://www.maisarahsidi.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart-sweetheart-dd-cosmetics.html
  8. http://www.mommyfiqa.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  9. https://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  10. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  11. http://myalycia.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  12. http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  13. http://www.izzatisuhaide.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart-sweetheart-dd-cosmetics.html

Penerima Minyak Wangi Braveheart
  1. http://belogs.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  2. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html

Diucapkan tahniah pada semua pemenang di atas dan dikehendaki menghantar butiran berikut ke inbox fanpage mialiana.com di SINI dengan segera untuk penghantaran :
  1. URL penyertaan
  2. Nama penuh
  3. Alamat lengkap
  4. Nombor handphone
** Perhatian : Sila rujuk tarikh-tarikh perjalanan giveaway ini di SINI. Sila berikan kerjasama yang sepenuhnya untuk mencuba produk ini dan seterusnya membuat entri review.


Wahhh.. tentu tak sabar nak mencuba minyak wangi Braveheart dan Sweetheart ini ya...  Semoga berjaya di peringkat yang seterusnya.. Chaiyukkk!!


selamat berwangi-wangian.....
Read more / Baca Lagi >>>

Selesai Blogwalking Peserta Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics




Alhamdulillah... selesai juga Mia blogwalking ke semua 63 entri penyertaan Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com di SINI. Diharap semua dapat bersabar untuk menantikan pengumuman 15 orang blogger pada hari ini juga.

Semoga berjaya......

mood lega... (^_^)
Read more / Baca Lagi >>>

Saturday, July 30, 2016

Tazkirah 52 : Pakaian




Pakaian HATI ialah KEIKHLASAN

Pakaian LIDAH ialah KEBENARAN

Pakaian FAKIR ialah KEBIJAKSANAAN

Pakaian RASA ialah KEINSAFAN

Pakaian HAMBA ialah PENGABDIAN

Pakaian BATIN ialah KETAKWAAN

sekadar perkongsian...

Read more / Baca Lagi >>>

Friday, July 29, 2016

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com (Sticky Post)



GIVEAWAY TAMAT

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com bermula dengan Pencarian 15 Orang Blogger yang akan berpeluang mencuba produk ini mulai 9.00 pagi 19 Julai 2016 hingga 11.59 malam 29 Julai 2016. Semua blogger dijemput join untuk meriahkan giveaway ini.

Sila klik SINI untuk melihat preview dan hadiah giveaway ini.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Terbuka kepada semua blogger lelaki atau perempuan yang berumur 18 tahun dan ke atas
  2. Mempunyai blog dan facebook
  3. Follow Blog Mialiana.com dan Like Fanpage MialianaDotCom
  4. Like Fanpage DD Cosmetics dan Follow Instagram DD Cosmetics
  5. Like Fanpage KerinchiDotCom dan Follow Instagram KerinchiDotCom
  6. Buat entri bertajuk Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com
  7. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  8. Share status di wall facebook anda mengandungi URL entri penyertaan.
  9. Jawab semua soalan di ruangan yang disediakan
  10. 15 orang blogger yang berjaya akan diumumkan pada 31 Julai 2016 dengan pemilihan yang dibuat oleh DD Cosmetics berdasarkan kepada jawapan yang diberi.
Copy Coding Entri :

Semoga berjaya dalam giveaway ini...

join tau.....



Senarai Peserta (update 7.45 malam 30 Julai 2016)

Mesej : Perhatian kepada blogger, sila jawab semua soalan di bawah entri penyertaan.
  1. http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  2. http://www.sallysamsaiman.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  3. http://jombercontest.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  4. http://www.kisahsidairy.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  5. http://belogs.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  6. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  7. http://adna2029.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  8. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  9. http://www.kasihjuju.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  10. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  11. http://seindahcerita.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  12. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  13. http://gadisgenits.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  14. http://storymoryluahanku.blogspot.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  15. http://cikash.blogspot.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  16. http://www.mariafirdz.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  17. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  18. http://www.bondezaidalifah.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  19. http://www.izzatisuhaide.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart-sweetheart-dd-cosmetics.html
  20. http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  21. http://akhalilah.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  22. http://www.cekgunorazimah.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  23. http://jnjikita.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  24. http://cxopportunities.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  25. http://coratcoretpinkummi.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  26. http://farahsanusi.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  27. http://yangbaik.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  28. http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  29. http://loveyoucontest.blogspot.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  30. http://norminieza.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  31. http://www.bicaramakdara.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  32. http://www.maisarahsidi.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart-sweetheart-dd-cosmetics.html
  33. http://maszull.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  34. http://www.mommyfiqa.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  35. http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  36. http://www.kakgojes.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheartandsweetheart-DDcosmetics-dimialianadotcom.html
  37. http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  38. http://theieraziera.blogspot.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  39. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  40. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  41. http://myalycia.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  42. http://mrspuex.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  43. http://acil89.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  44. http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  45. http://mardiahdiana.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  46. http://shumie-dz.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  47. http://duniakita94.blogspot.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  48. http://lyindastories.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  49. http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  50. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  51. http://hatinufid.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  52. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  53. http://nakahime.blogspot.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  54. http://vitaminwawa.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  55. http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  56. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  57. http://nanakimie.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  58. http://mamapapaamir.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  59. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  60. http://www.ajuyarashid.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  61. http://ieyzartdsyahieyr92.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  62. http://www.syuhadasalleh.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  63. http://ikhlas-atilia.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html

Read more / Baca Lagi >>>

Quote Of The Day (270)




Her smile makes me smile

Her laugh is infectious

Her heart is pure and true

Above all

I love that she is my daughter

mom luv daughter quote...



Sedang berlangsung sekarang :
Jemput join giveaway ini. Klik SINI.

Read more / Baca Lagi >>>

Thursday, July 28, 2016

Esok Hari Terakhir Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com



Wahhh.. tak sangka sekejapnya masa berlalu. Tup-tup esok adalah hari terakhir untuk Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics bagi Pencarian 15 Orang Blogger akan berakhir pada 11.59 malam 29 Julai 2016. 

Penyertaan masih lagi dibuka. Kepada blogger yang berminat nak cuba minyak wangi, jemputlah join giveaway ini. Manalah tahu, dapat cuba minyak wangi free ke... 

Jom meriahkan giveaway ini, senang je nak join. Buat entri dengan copy dan paste coding yang disediakan dan jawab semua soalan di akhir entri penyertaaan.

Nak join klik SINI

cepat-cepat join ya.. support Mia.. dan gud luck tau!
Read more / Baca Lagi >>>

Wednesday, July 27, 2016

Wordless Wednesday 294 : Maybelline ClearSmooth All In One Shine Free Cake Powder SPF 32





Maybelline ClearSmooth All In One Shine Free Cake Powder SPF 32





Sedang berlangsung sekarang :
Jemput join giveaway ini. Klik SINI.

Read more / Baca Lagi >>>

Tuesday, July 26, 2016

Pemenang Bertuah Segmen Nak URL Blog #24




Hmmm.... Tibalah masanya Mia nak umumkan pemenang bertuah Segmen Nak URL Blog #4 yang berlangsung selepas hari raya Aidilfitri di SINI dan telah dapat mengumpulkan 38 url blog di SINI. Terima kasih pada yang sudi join segmen kali ini.

Pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist Mia sehingga segmen ini yang seterusnya. Dengan ini pemenang-pemenangnya ialah......





Diucapkan tahniah pada yang berjaya. Kepada yang tidak berjaya, boleh cuba lagi...

mood ceria...

Sedang berlangsung sekarang :
Jemput join giveaway ini. Klik SINI.

Read more / Baca Lagi >>>

Monday, July 25, 2016

Jom Join Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com



Mia nak beritahu ni... sekarang di blog Mia sedang berlangsung Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics yang akan berakhir pada 11.59 malam 29 Julai 2016. Kepada blogger yang berminat nak cuba minyak wangi, jemputlah join giveaway ini. Manalah tahu, untung sabut timbul, untuk batu tenggelam.

Jom meriahkan giveaway ini, senang je nak join. Buat entri dengan copy dan paste coding yang disediakan dan jawab semua soalan di akhir entri penyertaaan.

Nak join klik SINI
join tau... support Mia ya...
Read more / Baca Lagi >>>

Saturday, July 23, 2016

Seminar Affiliate Junction



Pagi tadi sampailah pukul 3.00 petang, Mia berada di Grand Bluewave Hotel, Johor Bahru menghadiri Seminar Affiliate Junction peringkat selatan. Mia berdua dengan Adik Mia.




Banyak perkongsian ilmu dan pengalaman daripada speaker. Hanya duduk dan dengar. Hmmm... ada lucky draw tapi nombor Mia tak berapa nak bertuah. 

balik je event ni.. terus pergi open house... huhuh.. penuh perut...


Sedang berlangsung sekarang :
Jemput join giveaway ini. Klik SINI.

Read more / Baca Lagi >>>

Friday, July 22, 2016

Pizza Hut Time



Dah lama sangat tak makan pizza. Sekali sekala makan apa salahnya... Hmmm makan bertiga dengan Sofea dan Adik Mia. Makan pizza... sedapnya...

Jom...



Bila makan rasa banyaklah pula. Tak habis boleh bungkus bawa balik. Alhamdulillah... kenyang...

sepetang di pizza hut..

Sedang berlangsung sekarang :
Jemput join giveaway ini. Klik SINI.

Read more / Baca Lagi >>>

Thursday, July 21, 2016

Quote Of The Day (269)




When you are in a very hard situation, just remember God and a miracle will happen.

miracle quote...



Sedang berlangsung sekarang :
Jemput join giveaway ini. Klik SINI.

Read more / Baca Lagi >>>

Wednesday, July 20, 2016

Wordless Wednesday 293 : Kit Wash & Wax | MaxPower HeadLamp Polish




Kit Wash & Wax
MaxPower HeadLamp Polish



Sedang berlangsung sekarang :
Jemput join giveaway ini. Klik SINI.

Read more / Baca Lagi >>>

Tuesday, July 19, 2016

Tazkirah Petang 51 : Neraka Hanya Untuk Wanita?




Neraka Hanya Untuk Wanita?

Sesiapa yang sering membaca dalil agama yang menggambarkan seakan dosa dalam rumahtangga, kehidupan sosial dan pakaian itu hanya terbeban kepada wanita semata, dia merupakan golongan yang mempunyai mentaliti diskriminasi jantina.

Golongan seperti ini sering menggambarkan neraka itu hanya seakan untuk wanita semata. Lalu mereka BERLEBIHAN dalam menghuraikan isu aurat wanita, nusyuz, taat suami dan seumpamanya. Dalam masa yang sama merueka kurang menegaskan dosa lain seperti tidak memberi nafkah kepada isteri, tidak mendidik anak dan isteri dengan cara baik, dosa memukul ataupun menzalimi isteri dan anak, dosa rasuah, pecah amanah dan lain-lain lagi yang banyak membabitkan kaum lelaki. Jadilah "islam" versi mereka itu kelihatan tidak seimbang dan seakan tidak adil untuk wanita.

sekadar perkongsian...

Sedang berlangsung sekarang :
Jemput join giveaway ini. Klik SINI.


Read more / Baca Lagi >>>

Monday, July 18, 2016

Senarai URL Blog #24




Wahhh.. masih mood raya lagi dan diucapkan ribuan terima kasih kepada blogger yang sudi join segmen ringkas ini. Hanya perlu tinggalkan url blog saja. Tidak perlu buat entri bagai.

Segmen Nak URL Blog #24 telah berlangsung pada 13 hingga 17 Julai 2016 di SINI dan telah menerima sebanyak 38 penyertaan dari kalangan blogger. Alhamdulillah.... syukur sangat. Segmen ini masih mendapat sambutan di kala masing-masing sedang sibuk beraya.

Di sini Mia senarai url peserta, sekiranya ada yang tertinggal sila maklumkan pada Mia. Jemputlah blogwalking sama-sama dengan Mia ya...



Senarai URL Blog #24
  1. http://belogs.blogspot.my
  2. http://www.erazfadli.com
  3. http://ichazainifidelis.blogspot.my
  4. https://ucingkadayan.blogspot.com
  5. http://cikash.blogspot.com
  6. http://qileh.blogspot.com
  7. http://sheayang.blogspot.my
  8. http://duniakita94.blogspot.com
  9. http://www.maisarahsidi.com
  10. http://sotskirt.blogspot.com
  11. http://nusha1706.blogspot.com
  12. http://www.mariafirdz.com
  13. http://musicstyle29.blogspot.com
  14. http://acuyuhan.blogspot.my
  15. http://gadisgenits.blogspot.my
  16. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  17. http://myafarisha.blogspot.com
  18. http://mummysupplementshop.blogspot.my
  19. http://sheilashahfiekry.blogspot.com
  20. http://dunia-diyana.blogspot.my
  21. http://www.aimisyahirah.com
  22. http://littlemyrashmallow.blogspot.my
  23. http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com
  24. http://www.sallysamsaiman.com
  25. http://defas56.blogspot.co.id
  26. http://rozita-ceritaita.blogspot.my
  27. http://annieyss.blogspot.my
  28. http://mulan-sahbanu.blogspot.my
  29. http://irsyahealthyhouse.blogspot.com
  30. http://mrsteddybearlover.blogspot.my
  31. http://eicahgorgeouskepoh.blogspot.my
  32. http://akhalilah.blogspot.my
  33. http://www.sayaiday.com
  34. http://www.shashamohamed.com
  35. http://www.erinazmir.com
  36. http://www.kataubaid.com
  37. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com
  38. http://blogcikbelbel.blogspot.my

Penyertaan selepas tamat tempoh
  1. http://yumeedream.blogspot.my
jom berkenalan dengan meraka...
Read more / Baca Lagi >>>

Sunday, July 17, 2016

Preview Dan Hadiah Giveaway Minyak Wangi Braveheart Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com



Preview Dan Hadiah Giveaway Minyak Wangi Braveheart Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com


Buat pertama kalinya, DD Cosmetics menjalinkan kerjasama dengan Mia untuk menganjurkan Giveaway Minyak Wangi Braveheart (untuk blogger lelaki) dan Sweetheart (untuk blogger wanita) pada tahun ini selepas hari raya Aildilfitri. Terima kasih tidak terhingga kerana telah diberi kepercayaan pada Mia untuk menganjurkan giveaway ini.

Kepada yang berminat nak tahu maklumat lanjut tentang minyak wangi Braveheart dan Sweetheart ini, bolehlah klik SINI.

Untuk menjayakan giveaway ini, perancangan telah dibuat mengikut tarikh-tarikh berikut :-

Blogger dikehendaki membuat entri penyertaan mengikut coding yang disediakan dan menjawab beberapa soalan yang diberikan di akhir entri penyertaan. Wajib jawab semua soalan-soalan tersebut bagi tujuan pemilihan 15 blogger.

Pengumuman 15 orang blogger yang berjaya dipilih oleh DD Cosmetics berdasarkan jawapan yang telah diberikan dan diminta dengan segera menghantar butiran yang dikehendaki untuk urusan penghantaran. Setiap blogger akan menerima 1 unit minyak wangi iaitu Braveheart untuk blogger lelaki dan Sweetheart untuk blogger wanita.

Penghantaran minyak wangi Braveheart dan Sweetheart kepada 15 orang blogger yang terpilih.

Masa untuk menggunakan dan alami sendiri keharuman minyak wangi Braveheart atau Sweetheart. Sila hantarkan entri review anda mengikut syarat-syarat yang akan dinyatakan dalam entri ini.

Pengumuman pemenang giveaway ini adalah berdasarkan kepada testimoni review yang menarik dan kreatif. Pemilihan dibuat sendiri oleh DD Cosmetics.

Giveaway ini menawarkan hadiah-hadiah berikut :

Tempat 1 : Wang tunai RM200
Tempat 2 : Wang tunai RM150
Tempat 3 : Wang tunai RM100
Tempat 4 : Wang tunai RM50

Wah.. bagaimana? Menarik bukan? Siapa yang nak cuba minyak wangi ini, jangan lupa join giveaway ini ya nanti...

join ramai-ramai tau..
Read more / Baca Lagi >>>

Segmen Nak URL Blog #24 : Last Call For Bloggers Sebelum 11.59 Malam Ini



Wahhhh... masih mood raya lagi ke ni... Hari ini adalah hari terakhir Segmen Nak URL Blog #24. Akan tamat pada jam 11.59 malam nanti.

Dah join ke belum? Kalau belum join, meh lah join kat SINI atau klik pada banner di atas. Jomlah join ya..

entri peringatan mesra dari Mia.... (^_^)
Read more / Baca Lagi >>>

Saturday, July 16, 2016

Kata-Kata Madah (61)




Tak usahlah berbicara buruk tentang keburukan orang lain, dalam hidup ini kita perlu perbaiki diri kita, bukan menilai keburukan orang... kerana tak mustahil keburukan itu ada pada diri kita.

kata-kata hikmah... renung sejenak..

Read more / Baca Lagi >>>

Top Supporters April 2017