Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics : Pengumuman 15 Blogger Yang Berjaya

Sunday, July 31, 2016

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics : Pengumuman 15 Blogger Yang Berjaya




Pihak DD Cosmetics telah pun memilih 15 orang blogger daripada 63 blogger berdasarkan jawapan yang telah diberikan untuk mencuba minyak wangi Braveheart / Sweetheart dan seterusmya membuat review tentang produk. Memang hebat-hebat jawapannya. Amat sukar untuk buat pilihan. Terima kasih tidak terhingga pada semua blogger yang sudi join giveaway ini. 

Klik SINI untuk melihat preview dan hadiah giveaway ini.

Dan kini..... mereka yang berjaya dan yang terpilih ialah.... jeng.. jeng.. jeng... nervous sekejap ni..


Penerima Minyak Wangi Sweetheart
  1. http://www.sallysamsaiman.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  2. http://www.kisahsidairy.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  3. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  4. http://akhalilah.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  5. http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  6. http://www.bicaramakdara.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  7. http://www.maisarahsidi.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart-sweetheart-dd-cosmetics.html
  8. http://www.mommyfiqa.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  9. https://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  10. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  11. http://myalycia.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  12. http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  13. http://www.izzatisuhaide.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart-sweetheart-dd-cosmetics.html

Penerima Minyak Wangi Braveheart
  1. http://belogs.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
  2. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html

Diucapkan tahniah pada semua pemenang di atas dan dikehendaki menghantar butiran berikut ke inbox fanpage mialiana.com di SINI dengan segera untuk penghantaran :
  1. URL penyertaan
  2. Nama penuh
  3. Alamat lengkap
  4. Nombor handphone
** Perhatian : Sila rujuk tarikh-tarikh perjalanan giveaway ini di SINI. Sila berikan kerjasama yang sepenuhnya untuk mencuba produk ini dan seterusnya membuat entri review.


Wahhh.. tentu tak sabar nak mencuba minyak wangi Braveheart dan Sweetheart ini ya...  Semoga berjaya di peringkat yang seterusnya.. Chaiyukkk!!


selamat berwangi-wangian.....

49 comments:

  1. Salam singgah sini....wahh.... tahniah kepada yang telah berjaya...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. tahniah semua pemenang...

    ReplyDelete
  3. tahniahhh ! nantikan giveaway di blog syira lokman tau ! tak lama je lagi..tunggu :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Tahniah juga kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada yang berjaya. Rezeki bulan Ogos.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...terpilih..tahniah juga kepada yang terpilih

    ReplyDelete
  7. Aik, rupanya aku tak menang. Aku sudah bagi reason yang paling mantap

    Boleh baca sini
    https://acil89.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html.

    Aku dah confident menerima kemenangan ini rupanya kalah tanpa disedari... huhu...

    P/S: Jangan Terlalu Serius

    ReplyDelete
  8. wahhh!no 1 lagi dah nama Sally ni...mmg sally wangi la kiranya..hahahaha...nnt sally PM kak mia :D

    ReplyDelete
  9. Wow! tahniah kepada semua yang menang

    ReplyDelete
  10. Saya dh pm di facebook.. Tp tkde respond lg dari akak..hehehe..alhamdulilah.

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...tahniah pd semua yg berjaya...:)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah dapat jadi salah seorang penerima minyak wangi sweetheart. thanks kak mia :)

    tahniah juga kpd peserta yg lain!

    ReplyDelete
  13. Alamak.. Terlepas nak join.. Dah letak dalam draft.. Lupa nak publish.. Huhu..

    ReplyDelete
  14. Alhamdululillah. terima kasih memilih saya sebagai salah seorang pemenang giveaway ni.. thanks akak.. :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah semua ! Haluuu tuan blog.. singgah lpas cuti sebulan. huhu

    ReplyDelete
  16. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Terima kasih...

    ReplyDelete
  17. Tahniah berjuta2 diamond pada yang berjaya :D

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua, tak sempat nak join. Sobsss

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah. Tahniah kepada yang berjaya memenangi.

    Jam 2 pangi mneyinggah sini. hehee

    ReplyDelete
  20. Tahniah sekali lagi kepada yang berjaya. Buat yang terbaik untuk entri entri review anda yer :D

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.