Senarai URL Blog #24

Monday, July 18, 2016

Senarai URL Blog #24



Wahhh.. masih mood raya lagi dan diucapkan ribuan terima kasih kepada blogger yang sudi join segmen ringkas ini. Hanya perlu tinggalkan url blog saja. Tidak perlu buat entri bagai.

Segmen Nak URL Blog #24 telah berlangsung pada 13 hingga 17 Julai 2016 di SINI dan telah menerima sebanyak 38 penyertaan dari kalangan blogger. Alhamdulillah.... syukur sangat. Segmen ini masih mendapat sambutan di kala masing-masing sedang sibuk beraya.

Di sini Mia senarai url peserta, sekiranya ada yang tertinggal sila maklumkan pada Mia. Jemputlah blogwalking sama-sama dengan Mia ya...



Senarai URL Blog #24
  1. http://belogs.blogspot.my
  2. http://www.erazfadli.com
  3. http://ichazainifidelis.blogspot.my
  4. https://ucingkadayan.blogspot.com
  5. http://cikash.blogspot.com
  6. http://qileh.blogspot.com
  7. http://sheayang.blogspot.my
  8. http://duniakita94.blogspot.com
  9. http://www.maisarahsidi.com
  10. http://sotskirt.blogspot.com
  11. http://nusha1706.blogspot.com
  12. http://www.mariafirdz.com
  13. http://musicstyle29.blogspot.com
  14. http://acuyuhan.blogspot.my
  15. http://gadisgenits.blogspot.my
  16. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  17. http://myafarisha.blogspot.com
  18. http://mummysupplementshop.blogspot.my
  19. http://sheilashahfiekry.blogspot.com
  20. http://dunia-diyana.blogspot.my
  21. http://www.aimisyahirah.com
  22. http://littlemyrashmallow.blogspot.my
  23. http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com
  24. http://www.sallysamsaiman.com
  25. http://defas56.blogspot.co.id
  26. http://rozita-ceritaita.blogspot.my
  27. http://annieyss.blogspot.my
  28. http://mulan-sahbanu.blogspot.my
  29. http://irsyahealthyhouse.blogspot.com
  30. http://mrsteddybearlover.blogspot.my
  31. http://eicahgorgeouskepoh.blogspot.my
  32. http://akhalilah.blogspot.my
  33. http://www.sayaiday.com
  34. http://www.shashamohamed.com
  35. http://www.erinazmir.com
  36. http://www.kataubaid.com
  37. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com
  38. http://blogcikbelbel.blogspot.my

Penyertaan selepas tamat tempoh
  1. http://yumeedream.blogspot.my
jom berkenalan dengan meraka...

20 comments:

  1. Hi Ucing N04..Sila datang ke Blog Ucing dan share video ke Fb Anda (>_<}

    ReplyDelete
  2. Ala macam mana boleh tak prasan segmen ni..sob sob sob

    Nak tempek jugak la. Harap mialiana yg gojez tu masih terima >___< 😆

    http://irsyahealthyhouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. mlm ni qila blogwalking inshaallah hihi slow2!! :D <3 thanks kak miaa <3

    ReplyDelete
  4. salam sis hehe terima kasih sudi letak juga url walaupun dah tamat tempoh =)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...x sempat nak join...:)

    ReplyDelete
  6. no 5 lapor diri... blogwaking jom...

    ReplyDelete
  7. Icha nob #3 la. Thanks mialiana. Assalammualaikum bloggers? selamat berkenalan. icha masih di mood rumah terbuka sebulan beraya sampai weekend ni :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum,
    Ambo #27 terima kasih mia

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.