Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics : Review Produk

Tuesday, August 9, 2016

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics : Review Produk



Wahhh... tak sabar rasanya nak baca review daripada 15 orang blogger yang terpilih di SINI. Diharap semua telah menggunakan minyak wangi Braveheart / Sweetheart yang diterima dan alami sendiri produk yang hebat ini. Hmmm... wanginya sampai ke sini..... (^_^)

Untuk preview dan hadiah giveaway ini, klik SINI.

Kini, tibalah masanya untuk membuat entri review berdasarkan pengalaman sendiri. Kita tengok apa kata mereka nanti.

Peserta dikehendaki membuat entri review berdasarkan syarat-syarat di bawah :
  1. Bermula dari 9 Ogos 2016 sehingga 11.59 malam 15 Ogos 2016
  2. Terdiri dari kalangan 15 orang blogger yang terpilih. Senarai di SINI
  3. Pengguna dikehendaki menggunakan minyak wangi Braveheart atau Sweetheart sahaja
  4. Buat entri review berdasarkan pengalaman pengguna
  5. Tajuk entri review adalah bebas tetapi wajib ada Braveheart atau Sweetheart oleh DD Cosmetics
  6. Masukkan gambar peserta  bersama botol minyak wangi Braveheart atau Sweetheart ke dalam entri review
  7. Entri review mestilah berkenaan dengan hasil  / perasaan tatkala menggunakan minyak wangi Braveheart atau Sweetheart sahaja. Hendaklah dikarang sendiri dan karangan perlu melebihi 200 patah perkataan.
  8. Sila masukkan kata kunci berikut di dalam entri review anda :
    • Sweetheart - Mekar Mewangi Di Sanubari
    • Braveheart - Berani Hadapi Kemungkinan
    • Minyak wangi lelaki
    • Minyak wangi wanita
    • Setanding Jenama Antarabangsa
    • Mesra Solat
    • Tahan Lama (8 hingga 12 jam)
    • Mudah di bawa kemana-mana
    • Harga murah
    • Segar
    • Membangkitkan semangat
    • Minyak wangi paling wangi
    • Pengedar minyak wangi
    • Minyak wangi online
    • Botol minyak wangi
    • Suci
    • perfume
    • parfume
  9. Sila masukkan coding ini di akhir entri review anda
  10. Selepas siap entri review anda, hendaklah hantar URL entri tersebut ke ruangan komen entri ini sebelum 11.59 malam 15 Ogos 2016.
  11. Entri review perlu di share di facebook personal dan instagram (public setting) dengan hashtag #DDCosmetics #Braveheart #Sweetheart #KerinchiDotCom (jika ada akaun facebook dan instagram).
Semoga berjaya!



Senarai Entri Review Peserta (update 10.35 pagi 21 Ogos 2016)

  1. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2016/08/abadikan-semanis-wangian-sweetheart-by.html
  2. http://akhalilah.blogspot.my/2016/08/keajaiban-haruman-kasih-sweetheart-oleh.html
  3. http://myalycia.blogspot.my/2016/08/bestnya-minyak-wangi-sweetheart-oleh-dd.html
  4. http://www.kisahsidairy.com/2016/08/wangian-sweetheart-membangkitkan-aroma.html
  5. http://www.maisarahsidi.com/2016/08/minyak-wangi-sweetheart-oleh-dd-cosmetics.html
  6. http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/08/selfie-bersama-sweetheart-oleh-dd.html
  7. http://www.sallysamsaiman.com/2016/08/minyak-wangi-sweetheart-by-dd-cosmetics.html
  8. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/08/sweetheart-by-dd-cosmetics-pilihan.html
  9. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/08/minyak-wangi-braveheart-keluaran-dd.html
  10. http://belogs.blogspot.my/2016/08/kau-di-hati-ku-braveheart-oleh-dd.html
  11. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/08/sweetheart-oleh-dd-cosmetics-mesra-solat.html
  12. http://www.mommyfiqa.com/2016/08/minyak-wangi-sweetheart-oleh-dd_15.html
  13. http://www.izzatisuhaide.com/2016/08/perfume-sweetheart-oleh-dd-cosmetics-menjadi-pilihan.html
  14. http://nad-lifeisfun.blogspot.my/2016/08/perfume-sweetheart-by-dd-cosmetics.html
  15. http://www.bicaramakdara.com/2016/08/sweetheart-dd-cosmetics-antara-jenama.html

31 comments:

  1. teringin jugak nak bau bravehaert ni.. tak de rezeki

    ReplyDelete
  2. Wah..mesti seronok dorang bau wangi² tu.Good Luck semua!

    ReplyDelete
  3. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2016/08/abadikan-semanis-wangian-sweetheart-by.html

    done :)

    ReplyDelete
  4. wah... tak sabar juga nie, apa agaknya pengalaman mereka yer

    ReplyDelete
  5. hmmm masih dalam proses draft lg ni Mia. tungguuu ;)

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya
    bole baca review diorang nnt :)

    ReplyDelete
  7. Done :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/08/keajaiban-haruman-kasih-sweetheart-oleh.html

    ReplyDelete
  8. Gud luck Mia..... lama tak singgah sini. Apa khabar Mia?

    ReplyDelete
  9. Assalam. Ok Done Mia...

    http://myalycia.blogspot.my/2016/08/bestnya-minyak-wangi-sweetheart-oleh-dd.html

    ReplyDelete
  10. done
    http://www.kisahsidairy.com/2016/08/wangian-sweetheart-membangkitkan-aroma.html

    ReplyDelete
  11. salam kak mia :)

    done review http://www.maisarahsidi.com/2016/08/minyak-wangi-sweetheart-oleh-dd-cosmetics.html

    ReplyDelete
  12. Ecah done.. Moga ada rezeki lagi amin..

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/08/selfie-bersama-sweetheart-oleh-dd.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...gud luck utk semua...:)

    ReplyDelete
  14. http://www.sallysamsaiman.com/2016/08/minyak-wangi-sweetheart-by-dd-cosmetics.html

    ReplyDelete
  15. Done!.. :)

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/08/sweetheart-by-dd-cosmetics-pilihan.html

    ReplyDelete
  16. Salam kak. Done! Hihi
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/08/minyak-wangi-braveheart-keluaran-dd.html

    ReplyDelete
  17. http://belogs.blogspot.my/2016/08/kau-di-hati-ku-braveheart-oleh-dd.html?m=1

    ReplyDelete
  18. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/08/sweetheart-oleh-dd-cosmetics-mesra-solat.html

    ReplyDelete
  19. Done entry..http://www.mommyfiqa.com/2016/08/minyak-wangi-sweetheart-oleh-dd_15.html

    ReplyDelete
  20. salam kak..done review.. :)

    http://www.izzatisuhaide.com/2016/08/perfume-sweetheart-oleh-dd-cosmetics-menjadi-pilihan.html

    ReplyDelete
  21. Maaf lambat. Laptop baru okey ;(

    http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2016/08/perfume-sweetheart-by-dd-cosmetics.html

    ReplyDelete
  22. Salam Miaaaa... ini entry akk http://www.bicaramakdara.com/2016/08/sweetheart-dd-cosmetics-antara-jenama.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.