Sambal Ketuk Dah Sampai

Friday, August 5, 2016

Sambal Ketuk Dah Sampai


Hmmm... sekarang ni macam-macam instant dah ada kat online. Belek-belek instagram je pun dah melambak orang jual produk online.

Sambal ketuk pun dah ada yang instant punya.

Jom tengok... sambal ketuk dari Nas Choice..





Sedap ke tak sedap... tunggu Mia review nanti...

packaging yang menarik...

10 comments:

  1. Owh.. ada yang jual ye.. sy biasa buat sendiri je...

    ReplyDelete
  2. pernah rasa sambal ketuk, sedap.. ohh ada jual online ya..

    ReplyDelete
  3. kalau tak berapa pedas, boleh la saya merasa...almaklum, saya jenis tak tahan pedas...hihi

    ReplyDelete
  4. dah lama jugak tak makan sambal ketuk..tengok ni rasa teringin pulak

    ReplyDelete
  5. sambal ketuk? kena baca review dari Mia nanti..

    ReplyDelete
  6. terbaiklah..sambal ketuk pun dah ada yg instant punya

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...sedap x rasanya mia..?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.