Shopping DIY Katanya

Thursday, August 18, 2016

Shopping DIY Katanya


Sekarang ni dah banyak dah DIY store di mana-mana. Kat TESCO.. Kat Giant...

Rasanya ramai yang suka pergi DIY. Kadang bukannya beli barang sangat. Hanya suka tengok-tengok... mana yang berkenan terus beli.

Begitu juga dengan Mia dan Sofea. Kalau pergi DIY tu... memang banyak window shopping. Kalau beli barang.. satu dua je..

Sofea suka tolak troli... nampak sweet la pulak.. sepadan troli dengan dia..

Macam satu kepuasan... kalau dapat tengok barang yang macam-macam...

family hour... with shopping...

10 comments:

  1. Sama dgn anak SA si Dania. Selain DIY dia suka je pi mn2 mall

    ReplyDelete
  2. Hehe. Sayaa pun kalau dah masuk DIY ni mesti nak lama-lama. Satu-satu lorong masukk tengok. Haha

    ReplyDelete
  3. syok kan masuk DIY ...harga barang pun berpatutan

    ReplyDelete
  4. DIY ne makin menjadi-jadi....mcm ada hantu memanggil2 semua masuk kedai dia kan?..hehehehe =)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...yer betul tu..mmg suka sgt masuk kedai DIY ni...kalau dah masuk ke sini x beli mmg x sah...satu 2 barang mesti ada...:)

    ReplyDelete
  6. Saya pun selalu laah jugak masuk DIY, tapi masuk tengok tengok je. Belinya tidak. Hehe

    ReplyDelete
  7. saya pegi diy juga semalam...dapat lah payung..sebab baru buka

    ReplyDelete
  8. dah macam g kidszania plak tgok mia ni hehe..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.