Kiki Yang Comel

Friday, October 21, 2016

Kiki Yang Comel


Bila bertandang ke rumah Kak Su Pasti tercari-cari Kiki kat mana. Panggil sekali je terus muncul depan mata. Suka dia kalau ada orang datang. Mulalah nak manja-manja.

Tengoklah tu Kiki. Mula-mula nak ambil gambar dia... punyalah susah. Siap palingkan muka dari Mia. Bila dah panggil banyak kali barulah nak tengok Mia.





Geram sangat kat bulu dia yang gebu ni. Comelnya Kiki.

suka posing dia ni...

Entri berkaitan :

10 comments:

  1. comel sangat.. macam kucing leya juga... tapi dah mati.. sedih.. nama shin chan..

    ReplyDelete
  2. Salam singgah petang sis....memang comel posing kiki ni....

    ReplyDelete
  3. Baru 2 hari lepas tanam (kebumikan) kucing putih saya... mati. Entah kena langgar atau bergaduh. Rajin, singgah... ini blog taruk dalam list followed dan ada snipet sekali.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...alorrr tomey nyer...:)y

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.