Selamat Tahun Baru 2017

Wednesday, January 4, 2017

Selamat Tahun Baru 2017


Baru pagi ini Mia nak update blog untuk entri pertama tahun 2017. Mak aiii... punyalah sibuk dengan persiapan Sofea naik sekolah. Berbanding dengan ayah, mak adalah orang yang paling sibuk. Macam-macam nak dibuatnya.

Padahal Sofea dah darjah 2, tapi perubahan sesi sekolah rendah ke sebelah petang dan sekolah agama ke sebelah pagi.. nak kena pantau juga. Masa balik dari sekolah agama 11.45 pagi ke rumah pengasuh kemudian nak sampai ke sekolah rendah 12.30 tengahari... sangat-sangat kritikal. Sebab hanya ada 45 minit. Sofea naik van sekolah. Masa kat rumah pengasuh kena cepat-cepat makan dan kalau ada pj kena tukar baju senam.

Nampaknya hari kedua dan ketiga Sofea dah boleh sesuaikan diri. Alhamdulillah... syukur...

Selamat tahun baru 2017.... penuh harapan... penuh impian... Jadikan tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya. 2016 hanya akan tinggal kenangan...

tahun baru... azam baru...

16 comments:

  1. Belajar rajin2 Sofea. Aunty doakan Sofea berjaya dunia akhirat. Amin.

    ReplyDelete
  2. Selamat thn baru akak. Alhamdulillah lah, Sofea dah pandai sesuaikan diri. :)

    ReplyDelete
  3. aamiin, in shaa allah kak mia. selamat tahun baru juga

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru juga :) moga tercapai segala hajat yang diingini sepanjang 2017 ini aminnn

    ReplyDelete
  5. Happy new year mia. smoga happy2 selalu tau dan terus sukses ;)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...semoga dapat menempuhi tahun 2017 dgn azam yg baru...gud luck buat sofea...:)

    ReplyDelete
  7. Selamat tahun baru jugak...sokay tak lambat pun lg nk wish

    ReplyDelete
  8. Selamat Tahun Baru Kak Mia.
    nak jemput semuaorang join GA eca
    http://www.ecadwinkyasha.com/2017/01/welcoming-january-giveaway.html

    Tq Tq Tq

    ReplyDelete
  9. Salam sejahtera, jemput join

    http://www.aerillhassan.com/2017/01/pencarian-bloglist-januari-februari-2017.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.