Dah 10,600 Followers

Thursday, March 9, 2017

Dah 10,600 Followers


Tup-tup tertengok follower kat side bar blog ni. Wahhhh.. ada penambahan follower di blog ini. Alhamdulillah syukur. Blog ini dah mempunyai sebanyak 10,600 followers. Terharunya Mia.


Terima kasih buat semua yang follow blog ini. Mia ni berkobar-kobar nak follow back tapi apakan daya, setiap kali nak follow ada keluar error. Kat reading list pun sama. Harap dapat bersabar ya. Lambat-laun Mia akan follow juga.

** sayang anda semua... mood ceria sangat ni... (^_^)


13 comments:

  1. Wow, ramainya follower akak... Tahniah kak Mia.. =)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Mia.. Saya pun salah sorang follower Mia hehe. Tak ingat bila follow Mia, tapi rasanya dah lama juga mungkin dalam tahun 2008 atau 2009. Semoga terus berjaya terutamanya dalam dunia blogging :)

    ReplyDelete
  3. hi kak mia.. selamat berkenalan.. sy baru follow semalam.. follower ke 10599 hehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...alhamdullilah kembali ceria..;)

    ReplyDelete
  5. Huwarghhh. Bangganya Uyul sebab Uyul antara 10.6k follower kak mia.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters February 2017