Dah Pandai Main Game Sims

Thursday, March 2, 2017

Dah Pandai Main Game Sims



Aktiviti Sofea kalau tak sekolah. Sofea akan main game The Sims 3 kat laptop. Mula-mula main memang huru-hara nak jaga sims. Lama-lama dah ok. 

Main game ni membuatkan kita seronok nak shopping, renovate rumah, jaga sims satu family. Pendek kata, heaven sungguh. Macam rumah idaman. Kita buat apa kita suka. Nak letak swimming pool kat luar. Nak beli kereta. Nak jalan-jalan shopping ke community lot. Banyak aktiviti sims kita ni.

Sayang kat Sofea. Sekarang dah pandai main sims. Sekaligus mengasah bakat logic thinking dia..

** nak buat macam mana.. masa ngandungkan Sofea... Mia main game the Sims 2...

10 comments:

  1. Dulu pun saya suka main the sims di facebook. memang best the sim ni..

    ReplyDelete
  2. gimme 5 sofea..auntie pn suka main the sims masa study dulu..sekarang tak sempat dah..ngadap "the ilhams" je..hahaha

    ReplyDelete
  3. So cute... boleh menghubungkan sistem-sistem dalam otak :)

    ReplyDelete
  4. Main game ni bagus juga. Boleh buatkan kanak-kanak berfikir strategi semua kan. Tak pernah siqah dengar game ni..

    ReplyDelete
  5. sukaaaa main ! boleh buat rumah idaman heheheehe

    ReplyDelete
  6. Kali pertama dengar game ni, mungkin sebab tak minat nak main game.

    ReplyDelete
  7. Kinah pun suka main game ni. Berebut nak main dengan adik-adik hihi. Sekarang ni dah malas dah nak main the sims

    ReplyDelete
  8. Woww. sofea power!!! kak uyul pun tak pernah tau main game sims nih.

    Uyul Rosli

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...mmg pandai sungguh sofea ni kn...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017