Keputusan Pemenang Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com

Monday, March 20, 2017

Keputusan Pemenang Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com



Yeah... tibalah masanya untuk Mia umumkan 30 pemenang yang bertuah dipilih melalui Random.org 

Sebelum itu, Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi join giveaway ini di SINI. Mia telah pun selesai blogwalking ke semua entri penyertaan peserta. Sila rujuk nombor peserta di SINI.

Dan pemenang-pemenangnya ialah...

1, 2, 3, 6, 8, 12, 13, 16, 18, 24, 25, 28, 34, 36, 39, 43, 44, 46, 48, 49, 50, 51, 52, 54, 57, 58, 62, 63, 64, 65

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang di atas. Diharap dapat berikan butiran berikut ke inbox fanpage Mialiana.com di SINI.

No Peserta :
Url Penyertaan :
Nama Penuh :
Alamat Lengkap :
No Handphone :

Sila hantar butiran yang diperlukan selewat-lewatnya pada 26 Mac 2017.

** selesai giveaway  pertama tahun 2017...

29 comments:

  1. Alhamdulillah, abam kie menang lagi. Tahniah kpd pemenang2 lain. Kpd yg x terpilih jgn putus asa, tau? Nanti rezeki anda pd lain kali bila mia buat GA lg. Thanks, Mia...

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang..bertambah la koleksi firdge magnet..hehe

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. ada rezeki di blog kak mia.. nti sy send details ye.
    Mekasih kak mia. Tahniah juga kengkawan lain..😉

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...:)Tahniah semua pemenang...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, ada juga rezeki ciktie. Tahniah buat semua

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...alhamdullilah ada juga no mama tersenarai kat situ...tahniah2 juga buat yg lain juga....
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja...

    ReplyDelete
  8. tahniah smua. alahai, xde rezeki nak menang.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. rezeki kita.. tahniah buat pemenang yg lain..

    ReplyDelete
  10. terima kasih
    pd penganjur...
    saya melaporkan diri di sini

    ReplyDelete
  11. Huhu takde rezeki elsa. Apa apa pun tahniah kepada semua pemenang 😘😘

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/4-tips-elak-digelar-drama-queen.html

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang... No 26 sipi2 nak menang next time InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  13. alaaaaa , sikit lagi je . haha . takpe takdak rezeki . tahniah buat pemenang . hehehe

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah... Saya dah send details.. ^_*

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters February 2017