Masih Kekal Dengan Google Page Rank 3

Friday, March 3, 2017

Masih Kekal Dengan Google Page Rank 3


Alhamdulillah... memang sayang kat blog ini. Masih kekal dengan google page rank 3 sejak 18 November 2012. Boleh tengok entri itu di SINI. Ini bermakna dah lebih 4 tahun blog ini di page rank 3.

google page rank checker di SINI

Setakat ini, hanya boleh maintain saja. Nak naik ke page rank (pr) 4... memang tak dan lagi. Kena lebih usaha dan banyakkan backlink. Tapi tu lah..... kalau dah jatuh, amat sukar nak naik semula.

** berapa page rank blog anda?

10 comments:

  1. Tahniah kak mia. blog www.aerillhassan.com bilalah nk dpt pr mcm tu.

    ReplyDelete
  2. Tahniah KakMia. Nak kekalkan pun tak mudah jugaktuu. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah sis.

    Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

    ReplyDelete
  4. alhamdullillahhh. tahniah kak mia. inshaallah, satu hari nanti uyul pun boleh dapat pr mcm kak mia. u are my idol laaaa!

    Uyul Rosli

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...sentiasa ada di tempat yg baik ni...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017