Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket" - Mia Liana

Wednesday, March 8, 2017

# Blog Tagging

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"


Wahhh... ada segmen kat blogger terkenal ni, blogger Hasrul Hassan (HH). Mia pun tak mahu ketinggalan nak join sebagai tanda support. Rasanya dah lama tak join segmen HH ni.


Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket



Wahhh... menariknya. Jangan lupa tengok syarat-syaratnya. Mia dah lama follow blog, instagram dan like fanpage HH. Yang lagi satu fanpage Mia baru like.

Syarat Penyertaan
Anda hanya perlu penuhkan syarat-syarat di bawah sahaja, bila syarat dibawah dipenuhi, maka nantikan sahaja magik yang membuatkan trafik blog anda meroket tanpa anda sedari ... :) Saya jamin 100% trafik anda akan naik luar biasa selepas join segmen saya ini.

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...

  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Nampaknya, Mia kena pilih satu entri blog untuk diketengahkan. Hmmm... Mia nak pilih entri ini :-


Jemputlah datang dan baca entri santai dari Mia di link atas ni. Maklumlah entri lama ni, masa tu tahun 2012. Mia baru semak tadi ada 3,726 pageviews untuk entri ini buat setakat ini. Kita tengoklah nanti hasilnya macam mana. Kagum dengan usaha berani HH ni. Tahniah...


Kepada yang nak join segmen wow HH ni, sila lah klik pada banner dan jangan lupa segmen ini akan tamat pada hari Jumaat 10 Mac 2017 jam 12.00 tengahari.


** sesi support rakan blogger...... blogger famous ni, rugi kalau blogger lain tak join... (^_^)

Nota : Mia dah selesai blogwalking semua peserta segmen ini.

38 comments:

  1. mestilah join..dah pun hantar penyertaan tadi kak...best2


    -Kisahsidairy-

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...wah !! nak join juga la..;)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks mar.. tu la. harap takde delay... hihihi

      Delete
  4. all the best...semoga blog anda terus maju..

    ReplyDelete
  5. Uyul pun dah join. Jyeahhh. Rugi lah kalau tak joinn.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  6. Waa terbaiklah segmen ni. Nak cuba juga la nanti

    ReplyDelete
  7. Terima kasih Mia .. saya dah masukkan dalam listing .. skrang cuba lihat samada trafik blog berjaya dinaikkan .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ya HH... tq buat segmen ni. ada nampak perbezaan..

      Delete
  8. Ana sempat join pagi smlm. Tgh tunggu mana tau ada rezeki trafik blog meroket kan macam blog Mia 😘

    ReplyDelete
  9. Hello...salam perkenalan saudari Mia Liana.

    ReplyDelete