Stok Kopi

Friday, March 3, 2017

Stok Kopi


Kopi.. oh kopi. Tak pasal-pasal boleh ada stok kopi yang banyak kat rumah ni. Kat dalam gambar ada 12 paket. Cuba didarab dengan 5. Itulah jumlah sebenarnya. Tak muat nak masukkan semua dalam gambar.


Alhamdulillah... rezeki orang beri. Dapat jugalah buat minum, segarkan mata di kala Mia mengadap blog tengah malam hingga ke awal pagi. Selalunya pukul 11.30 hingga 1.00 pagi. Kadang terlajak sampai pukul 2.00 pagi.

** ilham berblog time macam tu... 

7 comments:

  1. Salam Mia,

    Syukur alhamdulillah rezeki org bagi kopi.. Seronok boleh buat stock, hehehe 😍

    ReplyDelete
  2. Pergh, banyaknya. Nak ciket. Heheh.

    Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya.. Saya penggemar kopi. Harap satu hari nanti ada juga yg sudi beri kopi mcm Mia ni hihi

    ReplyDelete
  4. uyul tak boleh minum kopi!!! nanti tumbuh jerawattt. huwarghh

    Uyul Rosli

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...betul tu kalau minum kopi mmg x rasa mengantuk la mata tu...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017