image Muaz Wholesale Emporium Uda Business Centre Trigon - Mia Liana

Tuesday, May 9, 2017

# Entertainment Matters # From Me

Muaz Wholesale Emporium Uda Business Centre Trigon



Wahhh..  Muaz Wholesale Emporium dah pun ada di Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Lokasinya di Uda Business Centre Trigon. Baru buka punyalah ramai orang dan penuh. Mia pun terjebak sama shopping kat sini. Sangat-sangat hot dengan harga yang murah. Yang penting kita kena pandai pilih.


Mia dah target nak beli 3 helai baju blouse. Makanya masa membelek juga agak lama. Bila berkenan, tak ada saiz. Nak testing baju blouse pun tiada tempat. Terpaksalah sarung je ke badan untuk pastikan muat atau tidak. Bukan Mia saja, orang lain pun buat juga. Tapi memang best lah. Lepas ini dah tak perlu lagi ke Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur (Jalan TAR KL). Kat sini pun dah ada.









Lepas ini kalau datang lagi ke Muaz ini, Mia nak beli tudung dan jubah sebelum raya.

** pergi hari Ahad lepas, punyalah sesak macam apa....


7 comments:

  1. Muaz Tekstlie memang gilew2 sket time cegini.. personally pernah bersembang & berurusan dgn Dato' memang beliau down to earth & very peka keperluan pengguna... ;)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...mmg betul tu mia...ramai sgt org...tapi mmg best..
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. dkt kawasan saya pun ada jugak kedai muaz ni, mmng ramai orang

    terima kasih follow blog saya kak mia, btw saya mmng dh lama follow blog ni :D

    ReplyDelete
  4. dekat kuantan pun ada tapi tak pernah pergi.. Dulu biasa pergi kat KL jerk..

    ReplyDelete
  5. tak penah tau pasal MUAZ ni.. sbb tak pernah ke jalan TAR.. hehe.. tp lepas ni boleh terjah la MUAZ ni..

    ReplyDelete