image Mia Sponsor 2 Giveaway Rakan Blogger - Mia Liana

Friday, June 2, 2017

# Blog Matters # Blog Tagging

Mia Sponsor 2 Giveaway Rakan Blogger


Sebagai hebahan di blog ini, Mia nak maklumkan yang Mia jadi sponsor untuk 2 Giveaway rakan blogger. 

Jadinya... Mia nak jemput semua rakan-rakan blogger untuk support dan join 2 giveaway ini ya....

29 Mei 2017 - 29 Jun 2017


2 - 16 Jun 2017

Meriah sangat ni.. kepada yang nak join sila klik pada banner giveaway...

Sebagai sponsor, tentulah teruja. Siapakah yang bakal menerima duit raya dari Mia ni... Good luck semua...

** join tau... jangan tak join...

12 comments:

  1. Insyaallah join..
    Yang abam kie tu dah tau dah, yang cik ash tu baru tau kat sini..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih byk2 kat Mia yg sudi taja ga abam kie. Last minute sponsor gitu! Tp yg terharunya mia siap tolong edit coding ga abam kie lg. Best dpn kwn blogger yg caring mcm Mia, kan?

    ReplyDelete
  3. menarikk..menarikk...
    wajib join nihh...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete