image July 2017 - Mia Liana

Monday, July 31, 2017

Popular Last 7 Days Di Side Bar Blog

7/31/2017 07:28:00 PM 8 Comments

Kalau perasan dulu masa guna template blog yang lama, Mia tak pernah letak pun widget Popular Post di side bar blog. Tetapi bila dah guna template baru ini, Mia mula letak dan set kan kepada Popular Last 7 Days.

popular-widget

Jadi.. ianya amat memudahkan pengunjung blog untuk tahu, entri mana yang popular dalam minggu itu. Entri-entri popular ini akan berubah kedudukan mengikut bilangan pageviews.

Yang bestnya... secara tidak langsung akan bertambah popular lah entri-entri yang popular ini bila pengunjung klik dan buka entri ini.

Semoga ianya memberi manfaat pada pengunjung blog ini. Mia hanya nakkan yang terbaik untuk anda semua.

** suka tengok entri mana yang jadi popular...


Essential Vitamins You Need After Age 40

7/31/2017 04:05:00 PM 4 Comments


vitamin-age-40

Vitamins have crucial importance in our health and development. Our body needs different vitamins, in different ages. The vitamins needs change after you turn a certain age. As stated vitamins are needed if you're older than 40 years old.

Essential Vitamins You Need After Age 40


  1. Vitamin B12
  2. Calcium
  3. Vitamin D
  4. Magnesium
  5. Potassium
  6. Omega-3S
  7. Probiotics


** should know these...


7 Top Tips To Help You Increase Your Productivity When Working From Home

7/31/2017 09:00:00 AM 6 Comments

WorkingFromHome-Tips

In the modern times, the way people work has evolved in cities such as Penang and Kuala Lumpur. There is an increase in the number of people working from the comfort of their homes. This has been enhanced by the rapid development of internet technology. It has made it possible for people to work without the need of moving to offices or even their businesses in a more effective manner. The high level convenience and flexibility offered by working from home is what has made it more popular. Just like when you work in office or any other place, it is good to ensure that your productivity remains high. There are different ways that you can boost your creativity as you work at the comfort of your penang apartment. Below are some tips to help increase your productivity when working from home. 

Be disciplined
Working from home requires that you maintain high level discipline in the process even more than you do when working in an office environment. Since you are not monitored there are high chances that you might end up relaxing or even working for fewer hours. To increase productivity, you have to be very disciplined on your working modality. You have to set specific number of hours you should work everyday and adhere to this schedule. Do not do things that seem to be working towards your set goals, but they are not. Do not do things that will compromise the quality of the work that you do. 

Create a conducive working space
Another great way you can boost your overall productivity when working from home is to set a comfortable working place. It is important that you set a specific place in your house that is only for working and no other thing. In short, you need to set a home office where you carry all the tasks. Make sure that the home office does not have other things that can distract you while working. For instance, avoid having a bed or even a television that can cause distractions as you work. You need to have boundaries between your home life and work.

Your working table or desktop must be uncluttered and clean where you will feel comfortable to work. In case you would spend a lot of hours working, you need to invest in a convenient table and ergonomic chair that will help you maintain a perfect posture. This will ensure that you do not feel tired and allow you to work for long. The working place should be acclimated perfectly meaning that your area should not be too hot or cold. When it comes to lighting, you need to make your working room have a great natural light. Make sure there are no reflections on your computer screen for more comfort when working.

Develop routines 
In your day to day working from your apartment, you should have a specific regularity. This ensures that your brain and body understands when it is right time to work and when to rest. You should come up with a schedule that works perfectly according to your personal characteristics. The schedule should have leisure time, work time, rest time and exercise time. It is advisable you create a schedule that gives you the right motivation and the one that works perfectly for you.

Have a daily plan
The most difficult part might be deciding what you should do on daily basis. It is vital that you know what you will be doing every day. You need to spend about ten minutes on what you will be doing the next day. This will ensure that you will meet all the goals you have set in the most effective way. In addition, you will also have a clear mindset that will help you work even more towards those set goals. To have a proper plan, it is good to have a review of the work you do on daily basis in order to monitor the progress made. By doing this, you will make positive changes that will increase you level of productivity.

As you define the daily task to do, you need to choose the most important tasks you need to accomplish. This will ensure you complete such tasks fast and achieve your goals without a lot of hassles or stress involved. If you can complete the most important tasks first, you develop the feeling of satisfaction and accomplishment making you to work even more in the rest of the day. 

Maintain the right storage for more convenience
When you are working from home, you should make sure that you have all the materials you need close to you. This will ensure you can reach them more conveniently when you are working. In addition, you will not pause or take unnecessary break that distract your work. You should look for a working table with storage spaces where you can store all the items you need as you work. Before you start working, you should make sure that everything you will require for that day work is within your reach for more convenience. 

Ensure you take breaks as you work
You cannot work for a whole day from your home or apartment without taking a break. You need to alter work with short breaks, so that you can rejuvenate and feel more energized to work more efficiently. By taking the breaks, you will be able to have more focus, avoid interruptions and prevent burnout. In the long end, you boost creativity and productivity.

Set an outdoor working space
At time you will feel that you do not want to work indoors. Therefore, it is good that you set an outdoor working space where you can work. This is necessary so that you can break the monotony of spending several hours inside your house. Your outdoor space should also be free of distractions to enhance your level of focus as you work. By changing the environment now and then, you will realize that your focus and productivity will go high and get better results.

Bottom line
As you work from home, respect your job and have clear set goals you need to accomplish. This is the only way you will feel motivated towards accomplishing the goals and enhance your productivity. 


** tips for those who work from home...

Pengumuman Pemenang Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com

7/31/2017 07:30:00 AM 34 Comments

segmen

Seperti yang dijanjikan, pagi ini Mia nak buat pengumuman pemenang Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com yang telah berlangsung tempohari di SINI. Sila rujuk nombor peserta anda di SINI terlebih dahulu.

Dan pemenang-pemenangnya ialah.....


result

Pemilik nombor peserta 9, 43, 54, 25, 26

Kepada semua pemenang diharap dapat tuntut hadiah duit raya RM10 dari Mia dengan kemukakan butiran berikut ke message inbox fanpage Mialiana.com di SINI atau emelkan ke contact@mialiana.com dengan segera.

No peserta :
URL penyertaan :
Nama penuh :
Nama bank : (preferably CIMB or Maybank)
No akaun bank :


Diucapkan tahniah pada semua pemenang. Kepada yang tidak berjaya, usah berputus asa. Boleh cuba lagi mana-mana segmen / giveaway dari Mia selepas ini.

** selesai sudah aktiviti Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com....

7 Morning Habits To Change Your Life

7/31/2017 05:21:00 AM 6 Comments

The first 10 minutes after you wake up are the most influential time, so it's important to have a mindful routine and ritual in place to make sure your mind and body are happy from the start.

morning-habits

No snooze
Choose a time to get up, and tell yourself that the snooze button isn't even an option.

Stretch
Stretching first thing in the morning has several health benefits, including muscle and joint flexibility, stress relief and improved circulation.

Water
About 60% of your body is made of water, and after sleeping for 7-8 hours without water, your parched body is practically begging to be replenished. Appease it.

Breakfast
Breakfast kick-starts your metabolism, helping you burn calories throughout the day. There are so many health benefits to eating a healthy breakfast.

Music
You might want to start your morning with upbeat music, or you might prefer something calming and relaxing, whatever you choose, be sure it makes you feel good and charges your morning.

No Phone
Turn off your phone notifications. If you're worried about emergencies, just flip your phone over to its "do not disturb mode"; the people who need you will be able to reach you.

Read
When you choose to read a positive, encouraging book, this pactice is something that makes a big difference. Turn off the music and the phone, and take a few minutes to soak your mind in words.

** good tips to be followed...

Sunday, July 30, 2017

Total Posts & Total Pageviews Di Side Bar Blog

7/30/2017 10:20:00 PM 14 Comments

Hmmm... Kalau perasan beberapa hari ini, Mia ada letak widget counter Total Pageviews di side bar blog ini dan ada customize widget Blog Stats ikut tutorial di SINI.

Mia ada edit coding nya dan inilah hasilnya....

stat

Macam mana? Lembut tak bila mata memandang? Untuk Total Post, Mia gunakan background warna blush red manakala untuk Total Pageviews pula warna macaw blue green.

Gambar yang Mia snap kat bawah ni ialah yang asal selepas masukkan coding dari tutorial itu. Ada 3 bahagian sebenarnya. Tapi Mia buang coding yang ada Total Comments. 

stat2


Dah lama tak layan CSS coding. Merangkak jugalah nak mengadap coding tutorial tu.

Bila dah menjadi hasilnya, rasa puas dan lega dapat edit coding sendiri.

** blog semakin ceria...





Syurga Suami Itu Di Mana Letaknya?

7/30/2017 01:14:00 PM 6 Comments
Mia kongsikan di sini untuk tatapan pengunjung blog ini. Jemput baca...

syurgasuami


Syurga anak di bawah telapak kaki ibu. Syurga ibu itu pada suaminya. Syurga suami itu di mana letaknya? Persoalan ini muncul saat saya membawa emak berubat pada seorang ustaz di Taman Kosas, Ampang. Sambil berubat ustaz ini memberi tazkirah yang sangat-sangat memberkas di hati.. tak sedar bergenang airmata saat mendengar tazkirahnya.

Bermula dari kasih Adam dan Hawa di Syurga, sehingga dicampak mereka ke dunia kerana hasutan iblis. Kemudian sampai pada bahagian suami isteri, kata ustaz... Syurga anak itu pada ibunya, Syurga ibu itu pada suaminya..lalu Syurga SUAMI itu dimana pula???

Saya menjawab: Pada ibu nya

Ustaz menggeleng sambil tersenyum.

Ustaz : *SYURGA SEORANG SUAMI ITU...PADA TANGGUNGJAWABNYA!!*

Saya terkesima mendengar jawapan tersebut.

Ustaz menyambung: Suami itu syurganya pada Tanggungjawab yang ada dibahunya. Sediakan nafkah ZAHIR dan BATIN. Sediakan rumah walaupun hanya rumah sewa, sediakan pakaian walaupun yang murah-murah, sediakan makan untuk anak isteri walau tak mewah. Asalkan sedia semua itu untuk ISTERI dan anak-anak. 

Jika Isteri yang menyediakan rumah, yg membayar hutang rumah, HARAM suami itu tinggal di dalamnya. Jika ISTERI yang membayar bil elektrik rumah, Haram cahaya itu untuk suaminya.. Jika ISTERI yang menanggung biayai  makan dan keperluan asas di rumah, haram suami itu memakannya.... KECUALI, si isteri redha dan berniat untuk membantu suaminya, membantu syurganya itu. Andai dia tak redha, berdosa besar Sang Suami itu.

Kata ustaz lagi, di Mahkamah Syariah bersusun kes penceraian yang kebanyakannya berpunca dari kurangnya tanggungjawab seorang suami. Semuanya isteri yang bayar, semuanya isteri yang uruskan maka suami itu hilang kewibawaannya, tidak berperanan sebagai KETUA KELUARGA yang selayaknya.

Maka pada lelaki-lelaki semua, sebelum memasang angan untuk menikah, ataupun kini sudah menikah, ingatlah tanggungjawab yang bakal kalian pikul atas pundak kalian. Dan dengan tanggungjawab itu kalian akan diperhitung dan dipersoal di depan Allah kelak. Ada sesetengah lelaki yang saya pernah dengar dan jumpa, yang mencari calon-calon isteri dari wanita berpangkat besar, kerja dan gaji besar, atas alasan untuk menumpang kemewahannya, atas alasan nak cari jalan pintas untuk hidup senang..... sedih dengar..

Buat wanita-wanita, cari jodoh bukan pada harta seorang lelaki, tapi pada NILAI TANGGUNGJAWAB nya. Meski tak mewah, dia akan tetap berusaha memberikan semua tanggungjawabnya padamu, dia berusaha mencukupkan semua keperluan keluarganya dengan tulang 4 kerat dan tenaganya. Itulah suami dn lelaki terbaik sebagai sandaran untuk Syurgamu.

#rumahkusyurgaku

Sumber : FB NurulHallawati

** saling ingat-mengingati......


Senarai URL Blog #31

7/30/2017 07:11:00 AM 24 Comments



Wahhhh... terima kasih pada semua blogger yang sempat join Segmen Nak URL Blog #31 dari 26 - 28 Julai 2017 di SINI. Siri yang #31 ini menerima sebanyak 44 url blog. Senarai URL Blog terkini seperti di bawah dan kepada sesiapa yang nak blogwalking, boleh gunakan senarai ini. 

Seperti biasa Mia akan blogwalking ke semua blog peserta segmen ini dan selepas selesai blogwalking barulah Mia umumkan 2 pemenang bertuah untuk menjadi penyeri bloglist Mia sehingga ke siri segmen ini yang seterusnya. Semoga berjaya!


Senarai URL Blog #31

  1. http://mulan-sahbanu.blogspot.my
  2. http://ape-kinah.blogspot.my
  3. http://maszull.blogspot.my
  4. http://herneenazir.com
  5. www.kisahsidairy.com
  6. http://www.ceriteraibu.com
  7. https://anumkhairil.blogspot.my
  8. http://www.zukidin.com
  9. https://thezafirahnazri.blogspot.my
  10. www.sayidahnapisah.com
  11. http://shafyqahazahar.blogspot.my
  12. www.helloaiman.com
  13. http://salatulzarida.blogspot.my
  14. www.ceritahuda.com
  15. http://mardiahdiana.blogspot.com
  16. https://cikash.blogspot.com
  17. http://www.dorsettpink.com
  18. www.fiezasani.xyz
  19. karyaku-paridahishak.blogspot.my
  20. www.myarosli.com
  21. http://www.bondezaidalifah.com
  22. http://jnjikita.blogspot.my
  23. https://messarah.blogspot.my
  24. http://kotakconteng.blogspot.my
  25. http://dhialyna.blogspot.com
  26. http://www.uyulrosli.com
  27. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  28. http://puankuci.blogspot.my
  29. https://darihatimissmulan.blogspot.my
  30. https://robiahtul.blogspot.my
  31. https://budakpeliksstory.blogspot.my
  32. http://www.zaizamree.com
  33. https://belogsjm.blogspot.my
  34. https://marblemomo.blogspot.com
  35. https://akukaudansesuatu.blogspot.my
  36. http://www.ayuinsyirah.my
  37. https://mummysupplementshop.blogspot.my
  38. http://www.suesopian.com
  39. https://muhammadshahril97.blogspot.com
  40. http://themaiman.blogspot.my
  41. https://asyiqin89.blogspot.my
  42. http://budaksukavanilla.blogspot.com
  43. http://www.bilalelakiberbicara.com
  44. https://denaikehidupann.blogspot.my/

** blogwalking time.....

Nota : Mia selesai blogwalking pada 2/8/2017

Health Benefits Of Cantaloupe

7/30/2017 04:56:00 AM 6 Comments

image


  1. Regulates blood sugar
  2. Helps to regulate hormones
  3. Excellent eye health
  4. Strengthens immunity
  5. Helps to reduce stress
  6. Super hydrating
  7. Reverses aging
  8. Reduces blood sugar
  9. Combats the growth of cancer cells
  10. Detoxifies your whole body
  11. Helps you to lose weight
  12. Improves brain function
  13. Supports digestive health

** health info....


Saturday, July 29, 2017

Seafood & Chicken Pan Pizza @ EJohng Concept

7/29/2017 08:40:00 PM 6 Comments

Restoren EJohng Concept ada menyajikan 2 menu pan pizza sendiri iaitu seafood dan chicken pan pizza. Apabila siap terhidang di depan mata, baunya cukup menyelerakan.

image

image

Seafood Pan Pizza
RM 19.90


image

image

Chicken Pan Pizza
RM 15.90

Dah namanya suka makan pizza. Apa jua jenis pizza pun Mia tetap rasa sedap. Pendek kata.. puas hati makan pizza ni. Penuh filling kat atasnya.

Sesiapa nak cuba rasa.. bolehlah datang ke Restoren Ejohng Concept. Sebuah restoren family berkonsepkan casual dan hipster.


image

Ejohng Concept 
45, Jln Pulai Perdana 11
Taman Sri Pulai Perdana
81300 Skudai, Johor

Facebook : https://www.facebook.com/ejohngconcept

Full menu from 4.00 pm to 11.15 pm (last order)
Hotel Quality @Restaurant Price

PizzArt By Anchor Food Professionals @ Ejohng Concept

7/29/2017 04:47:00 PM 8 Comments

image

Pada hari Sabtu lepas, 22 Julai 2017, Mia telah menghadiri PizzArt Campaign Johor Bahru event oleh  Anchor Food Professionals di Restoren Ejohng Concept, Taman Sri Pulai Perdana, Johor Bahru Johor. Beberapa blogger lain dijemput sama untuk ujirasa PizzArt Campaign ini. 

Programme 
12.00 pm - Arrival & registration at Ejohng Concept
12.15 pm - Welcoming speech by Anchor Food Professionals's Spokesperson
12.20 pm - PizzArt Tasting & Speech by owner of Ejohng Concept, En Mohammad Faidzal
2.45 pm - End

image

image

image

image

Memperkenalkan 3 jenis menu pizza dalam PizzaArt Campaign dibuat khusus bagi mereka yang inginkan kelainan dan keunikan selera pizza masa kini.

image
Flower Pizza
RM 40.00

image
Adjaruli Khachapuri Pizza
RM 19.90

image
Muffin Pizza (chicken / beef / tuna /duck)
RM 10.00

image
3 jenis pizza yang berbeza rasa dan bentuk

Sesi ujirasa pun bermula. Dimulakan dengan Flower Pizza yang begitu menyelerakan. Pizza ini berbentuk bunga dan didalamnya dipenuhi dengan tuna. Nak makan pizza ini hanya perlu ambil kelopak demi kelopak. Tidak perlu dipotong. Rasanya lembut dan sangat sesuai dimakan oleh seisi keluarga.

Ironinya, Flower Pizza perlu ditempah 1 hari lebih awal dahulu. Mia kagum dengan rasa yang sangat sedap berbanding dengan pizza biasa yang Mia makan.

image

image

Adjaruli Khachapuri Pizza.. satu nama yang sangat unik. Berbentuk sampan dengan cheese (keju) dan oozing egg (telur) filling hasil inovasi dari Georgian. Pizza ini amat sesuai bagi penggemar keju tegar. Cara nak makannya pun sangat unik. Ketika panas, keju dan telur perlu digaul supaya rasanya sebati dan kemudian dimakan dengan roti pizza. Serius.. rasanya memang tidak dapat terucap dengan kata-kata. Terbaik...


image

image

image

image
Lagi unik bila kejunya boleh ditarik setinggi begini. Wow!

Review pizza yang ketiga ialah Muffin Pizza. Ada 3 muffin pizza dalam 1 set. Boleh pilih sama ada nak filling tuna, beef, chicken atau duck . Untuk ujirasa ini adalah Muffin Pizza beef filling. Rasanya sedap dan mudah dimakan.

image

image


Promosi eksklusif dengan setiap pembelian PizzArt Menu anda boleh bawa pulang koleksi PizzArt Fridge Magnet kegemaran anda.

image
Reward your cheesy cravings today

image
PizzArt Fridge Magnet


Gambar kenangan bersama blogger lain, pihak Anchor Food Professionals dan Ejohng Concept sempena event PizzArt Campaign Johor Bahru ini. Terima kasih diucapkan kerana sudi menjemput Mia ke event yang best ini.


image

image

image


Kepada mereka yang ingin mencuba menu 3 pizza hebat ini dari PizzArt Campaign, boleh datang ke Ejohng Concept.

image

Ejohng Concept 
45, Jln Pulai Perdana 11
Taman Sri Pulai Perdana
81300 Skudai, Johor

Facebook : https://www.facebook.com/ejohngconcept

Full menu from 4.00 pm to 11.15 pm (last order)
Hotel Quality @Restaurant Price

Contact No : 07- 520 2457


** belum cuba belum tahu.. dah rasa pasti nak selalu...


Entri berkaitan :
Anchor Food Professionals Launches Artisanal Pizzas Through PizzArt Campaign
Seafood & Chicken Pan Pizza @ EJohng Concept


Anchor Food Professionals Launches Artisanal Pizzas Through PizzArt Campaign

7/29/2017 10:27:00 AM 4 Comments

Johor Bahru, 22 July 2017 - Proving once again why they are the reigning leaders in the dairy foodservices segment, Anchor Food Professionals has launched an exciting campaign with their partners, and this time with the creation that Malaysians can't resist - Pizza!

Celebrating pizza in all its shapes and sizes, the new campaign called "PizzArt" takes the enjoyment of pizza a notch up into an art form. Whether you're a hard-core foodie or a discerning gourmand, these pizzas will deliver.

Together with 24 outlets in Peninsula and East Malaysia, Anchor Food Professionals will be introducing artisanal pizzas that are taking the world by storm. Masterpieces such as Flower Pizzas, Pizza Bombs, Adjaruli Khachapuri, Mini Muffin Pizzas and Pot Pie Pizzas are waiting to be fevoured at participating restaurants from May to mid November 2017.

The artisanal pizzas were conceptualized and created by the Anchor Food Professionals' Hot Cooking Chefs as a way to help their partners create more excitement and variety in what they offer to their customers.

The pizzas can only be made by kitchen crew with advanced culinary skills, and in restaurants with pizza ovens. Chefs and assistants from participating restaurants were trained in the ways of a skilled pizzaiolo by Anchor Food Professional in preparation for the launch of the campaign. Through workshops they were taught specialized skills to create unusual pizzas such as the avant-garde Pizza Flower.

The recipes call for only the finest ingredients such as Anchor Mozarella Shredded Cheese, Anchor Unsalted Butter, Anchor Colby Cheese, Anchor Cheddar Cheese and Mainland Edam Cheese. In Malaysia, the Anchor brand is already a leader in the dairy segment. When you dine in a restaurant, a hotel, or a quick service restaurant (QSR), chances are you are already having a taste of Fonterra's dairy products through Anchor.

Speaking at the unveiling of the PizzArt campaign in Kuala Lumpur, Ms Linda Tan, Director of Anchor Food Professionals Malaysia said that the new campaign will strike a chord with pizza-loving Malaysians.

“Malaysians are increasingly leading busier lifestyles and are grabbing food on the go or dining out. Our insights show us that Malaysians generally love pizzas. We wanted to excite them further by taking the enjoyment of pizza a level up by introducing extraordinary, gourmet pizzas that are taking the world by storm. If you love pizzas, then this is a must try,” Ms Tan said.

She added that this is an example of innovative campaigns that Anchor Food Professionals has launched with their partners such as the highly successful Say Cheese Campaign which introduced Japanese-inspired cheese based desserts, and the second wave which introduced sweet breads infused with creams and cheese. The more recent French-inspired Travel Cakes (butter loaf cakes) made available at participating bakeries ended on a sweet note as well.

“We are continuously finding ways to help our partners stay ahead of the curve by introducing global trends and unique creations to their consumers using only the best dairy by Anchor. By drawing on our New Zealand based research and expertise, we are able to help them achieve a competitive edge,” she added.

With the new launch of PizzArt, Anchor Food Professional hopes to trail blaze a ‘new age’ of pizzas in Malaysia. Pizza bombs which made an appearance in the international food scene is an explosion of flavour and cheesiness in a ball of chewy dough with a crispy crust. Adjaruli Khachapuri is a boat shaped pizza filled with hot cheese and oozing egg and is a Georgian invention, all the rage in food capitals of the world. Muffin pizzas are bite-sized versions of delicious pizza and perfect for breakfast and as snacks and pot pie pizzas are as hearty and satisfying as they sound with pizza dough used as a pie crust with all the flavours and stringy cheesiness of a pizza steaming inside.

image

image


Consumers can also look forward to participating in some fun contests on Anchor’s Facebook @AnchorDairyMalaysia in the month of July to win exciting prizes.

The artisanal pizzas will be available at Movida and U Pizzeria in Klang Valley, Movida and U Pizzeria in Perak, US Pizza and Lunarich in Penang, Sky Garden in Kedah, Movida in Melaka and Johor, Ejohng Concept in Johor, The Chub’s Grill and Mad Ben in Sabah and Chillax, Coup De Grill and Bistecca in Sarawak from May to mid-November 2017.


About Anchor Food Professionals
The recently rebranded Anchor Food Professionals reflects the way the food service team are now doing business, acting as true consultants, working behind the scenes to deliver exciting new tastes and products for the chefs, bakers, caterers, commercial kitchens, hotels, restaurants, quick service restaurants and cafes. The team will help businesses with all aspects of their operations, from front-of-house presentation, and pricing and promotion, to enhancing yield and taste and delivering exciting new menu options. By getting to know their customers's businesses, Anchor Food Professionals is using this knowledge and optimizing dairy ingredients using Fonterra's world leading research and development capability to meet the specific needs of chefs, bakers, and restaurant owners.


** press release of PizzArt Campaign...

Tips For Healthy Living

7/29/2017 07:17:00 AM 6 Comments

image

  1. Eat clean
    • Eat real, whole food
    • Eat brain-boosting food
    • Think the rainbow
    • Choose high quality lean proteins
    • Buy chemical-free foods
    • Drink 6-8 glass water/day
    • Cook more
  2. Exercise
    • Choose something fun
    • Create S.M.A.R.T. plan
    • Track your progress
    • Pick a time that works for you
  3. Sleep
    • Get 7 - 8 hours /night
  4. Think positive
    • Start off on positive note
    • Listen to inspirational music
    • Focus on your blessings
    • Reframe situations
  5. Give more
    • Verbalize thankfulness
    • Help someone in need
  6. Love
    • Embrace supportive relationships
    • Wean unhealthy relationship

** simple tips to be followed....


Pesta Makan Kek Lapis Percuma Hari Ini #keklapis #amendaleckers

7/29/2017 03:38:00 AM 8 Comments


image

Dijemput hadir PESTA MAKAN KEK LAPIS

Masuk adalah percuma
Makan pun percuma

Tarikh : 29/7/2017- Sabtu (Hari Ini)

Alamat : No 27 Jalan Harmoni 5/5, Taman Desa Harmoni, Johor Bahru
(sebelah Taman Molek)

Masa : 8.00 malam -10.00 malam

Menu : Semua jenis kek lapis

SEMUA DIJEMPUT HADIR

MAKAN DISINI SAHAJA DILARANG MEMBAWA BALIK @ TAPAW

#viralkan #keklapis #amendaleckers 
#share #free #percuma



** hebahan di blog ini... sesiapa yang berdekatan bolehlah datang...