Nak Buat Segmen Blogwalking Raya 2017 - Mia Liana

Friday, July 7, 2017

# Segmen Giveaway

Nak Buat Segmen Blogwalking Raya 2017



Memandangkan sekarang ini sedang mood beraya, jadinya Mia nak pergi beraya ke blog-blog rakan blogger. Dah kita ni kenal di alam maya jadi raya pun di alam maya juga.

5 blogger bertuah akan dapat duit raya RM10 setiap seorang dari Mia. Siapa yang nak Mia beraya ke blog dia, bolehlah join segmen ini nanti. Manalah tahu ada rezeki dapat duit raya dari Mia.

Cadangannya nak buat segmen ini sama ada pada hari esok atau lusa dan ianya bakal berlangsung selama 10 hari saja.

Tunggu tau...

** tak sabar rasanya nak blogwalking raya.... 

18 comments:

  1. yeayyy nak join la...blog pun nak beraya jugak

    ReplyDelete
  2. bila dah lancar segmen ni bagitahu ye? sbb abe kie nak join gak. TQ.

    ReplyDelete
  3. sokong T_T
    nnt nak join, insyaallah.

    ReplyDelete
  4. wah besttnyaaa...in syaa Allah nak join jugak!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. mia perasan... terima kasih banyak-banyak tau CCL..

      Delete
  6. Ohhhh, okay..tungguuuu niii, hehee~

    Nak duit aye~~~~

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...wah !! bestnya mood raya lg...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... blog pun nak raya juga ni..

      Delete