image Pengumuman Pemenang Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com - Mia Liana

Monday, August 21, 2017

# Segmen Giveaway

Pengumuman Pemenang Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com




Wahhh... kini tibalah masanya untuk Mia umumkan 5 orang pemenang bertuah yang dipilih oleh random.org.... Sila rujuk nombor peserta di SINI.


Dan pememang-pemenangnya ialah

pemilik bernombor 7, 1, 20, 34, 19

Kepada semua pemenang diharap dapat tuntut hadiah RM10 dari Mia dengan kemukakan butiran berikut ke message inbox fanpage Mialiana.com di SINI atau emelkan ke contact@mialiana.com dengan segera.

No peserta :
URL penyertaan :
Nama penuh :
Nama bank : (preferrably CIMB or Maybank)
No akaun bank :


Diucapkan tahniah pada semua pemenang. Kepada yang tidak berjaya, usah berputus asa. Boleh cuba lagi mana-mana segmen / giveaway dari Mia selepas ini.


Merdeka! Merdeka! Merdeka! Semangat patriotik sempena bulan kemerdekaan ini. Cintai dan sayangi negara tercinta yang telah pun bebas merdeka dari penjajah.


** selesai sudah aktiviti Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com....

58 comments:

  1. tahniah kepada pemenang :)

    jomm kita cuba nasib kat GA...kot rezeki kita :) peace!

    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada mereka yang terpilih :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia..tahniah2 pd yg berjaya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. ala tak kena..heheh. anyway tahniah smua pemenang

    ReplyDelete
  5. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua peserta yang terpilih. akak baru sempat tengok keputusan.

    ReplyDelete
  7. terima kasih mia...saya dah mesej di pages mialiana ye...

    ReplyDelete