image Aktiviti Sofea Minggu Lepas - Mia Liana

Thursday, October 12, 2017

# Family Matters

Aktiviti Sofea Minggu Lepas


Lama betul Sofea tak mandi kat swimming pool. Rasanya dah 6 bulan tak mandi Minggu lepas baru dapat tunaikan hasrat Sofea.



Suka dia. Sekali dah masuk, susah nak naik. Katanya nak exercise puas-puas. Tapi Mia ada limit kan masa. Tak mahu Sofea terlalu penat.

Mia pun swimming juga... hihihi... konon exercise dalam air....

** sesi bakar kalori...

10 comments:

  1. wahhh.. bestnya sofea dapat swimming..

    ReplyDelete
  2. lg syok swimming gitu...maira pun suka jgk

    ReplyDelete
  3. lamanaya 6 bulan. mesti sofea seronok kan. kalau syafi tetiap minggu dia berenang sebab ada swimming class

    ReplyDelete
  4. Uyooo bestnya! Nisha pun dh lama x mandi swimming pool. Antara pantai dgn swimming pool , Nisha lebih suka swimming pool. Taktahulah kenapa lol. Tapi tulah, bila dah lama2 dlm swimming pool tu bila keluar je mesti lapar. XD

    Anyway, Nisha tag Mia untuk satu GA. Jemputlah join ya ^_-

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  5. lama jugak anak2 tak berendam dlm pool ni Mia.
    sibukkan nurin upsr ari tu.
    memang tak holiday ke mana-mana.
    next week mcm nak lepak bayou lagoon ler...

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...wah !! sampai juga hajat dihati yer sofea...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete