image Ole-Ole Dari Brunei - Mia Liana

Thursday, November 9, 2017

# Segmen Giveaway # Travelling Matters

Ole-Ole Dari Brunei


Malam tadi Mia ada cerita kat SINI yang Mia nak buat giveaway hari ini. Sebelum itu, nak tahu tak apa hadiahnya?

Hah... hadiahnya berupa fridge magnet dan keychain, ole-ole dari Brunei. Jom tengok....


5 x fridge magnet

5 x keychain

3 x keychain

Alkisahnya.... 2 bulan lepas Mia ada pergi bercuti hujung minggu ke negeri Brunei Darussalam. Jalan-jalan makan angin kat sana sambil ambil mood dan suasana di negeri orang. Makanya, Mia ada beli sedikit ole-ole untuk rakan-rakan blogger. Memang best pergi tempat orang ni, banyak belajar tentang kehidupan, adat, budaya dan tempat-tempat menarik di sini.








Jemput join Giveaway dari Mia tau nanti.


** escape time...

Entri berkaitan :
- Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com




20 comments:

  1. wwahhh.. kak mia dah pegi brunei ye.. best nyaaaa

    ReplyDelete
  2. oh rupanya tak tau pun kak mia datang brunei.Semoga berjaya dengan segmen nya nanti.(^_^)

    ReplyDelete
  3. wah fridge magnet.. ini buat tergoda nak join GA Mialiana nih

    ReplyDelete
  4. Dulu2 cik manggis cukup suka kumpul ni...sekarang banyak dah hilang.

    ReplyDelete
  5. bestnya..:)

    nnt cik nor join gA kak mia..:)

    ReplyDelete
  6. in sha Allah saya akan join kak mia..seronok dapat jalan-jalan
    JanjiKita

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini sis...wahh..bestnya pegi melancong....

    ReplyDelete