image Widget Blog Follower Dah Pulih - Mia Liana

Thursday, November 2, 2017

# Blog Matters

Widget Blog Follower Dah Pulih


Mia perasan dua hari lepas, widget blog follower dah pulih. Alhamdulillah.... lega hati ini.

image
snap pagi tadi


Setakat ini, ada 10,700 followers untuk blog ini. Moga akan bertambah lagi bilangan follower di masa akan datang. Jangan segan-segan nak follow Mia tau...


** sebelum ini Mia ada cerita Widget Blog Follower Keluar Error 502 di SINI.




9 comments:

  1. Asalam Mia..seronok tengok kan ..ruangan ni etuza rindu jika tak ada.Tak tau lah kenapa..rindu kat blog mia kot ..hehehe gurau ja ya

    ReplyDelete
  2. Kita pun tak perasan kalau tak baca entry ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Dulu ada ura2 cakap widget ni nak dihapuskan dan digantikan dengan Google+ tu...

    ReplyDelete
  4. Dah okay ke follower widget? Haritu kat blog widget ni bermasalah. Ingat kan dia nak buang ke ape ke. Legaa dah okay :)

    ReplyDelete