image Minyak Wangi Nurraysa | Inspired By Flora - Mia Liana

Saturday, December 30, 2017

# Advertorial # Health

Minyak Wangi Nurraysa | Inspired By Flora




Minyak Wangi Nurraysa, Inspired by Flora sememangnya menepati citarasa Mia yang gemarkan haruman segar bauan flora yang menenangkan. Lebih-lebih lagi ianya jenis eau de parfum, baunya yang lembut boleh tahan lama sehingga 8 jam. Sangat menjimatkan. Mia guna sebelah pagi sahaja, tetapi boleh tahan baunya sehingga ke petang. Tidak perlu nak sembur minyak wangi banyak kali dalam sehari. Puas hati Mia bila gunanya.




Bab yang Mia titikberatkan. Sangat senang bagi Mia untuk travel ke mana-mana sahaja dengan Minyak Wangi Nurraysa ini. Sebab packaging botolnya yang bersaiz sederhana, mudah untuk disimpan ke dalam handbag. Tak susah nak simpannya sebab ianya tidak mengambil space yang banyak. Mudah diselit dan senang diambil apabila nak gunanya.

Umumnya, Nurraysa telah dikenali sebagai satu jenama produk tempatan yang amat mementingkan keperluan muslimah iaitu mesra wuduk / solat. Jadi Mia tidak perlu ragu dan was-was bila memakai minyak wangi ini untuk menjalankan ibadah solat. 

Gaya hidup yang simple. Rasa tenang dan berkeyakinan apabila berdepan dengan orang. Minyak wangi ini, bukan sahaja sesuai digunakan oleh kaum wanita, bahkan kaum lelaki pun boleh guna juga. Harga yang sangat berpatutan, boleh dimiliki oleh setiap orang.



Minyak Wangi Nurraysa
Inspired by Flora, Fresh Flower Scented
Elegant | Luxury | Long Lasting

exclusive limited edition
eau de parfum
15ml

KKM No : NOT170805441K

Harga Asal : RM99.90 (SM), RM 101.90 (SS)
Harga Promosi : RM39.90 (SM), RM41.90 (SS)




Kepada sesiapa yang berminat, sila hubungi :


Cik Mas
Agent Sah Nurraysa Beauty (ID 2005)
Johor Bahru
Facebook : Cikk Mas

Emel : bunga197468@gmail.com

COD (Cash on delivery)
Sekitar Johor Bahru di area Skudai, Tampoi, Taman Universiti, Kampung Melayu Majidee, Masai dan Pasir Gudang serta sekitar Pontian.


Dibuka 24 jam setiap hari dan sedia menerima tempahan order secara online pada bila-bila masa melalui whatsapp. Mesra pelanggan dan anda dijamin akan berpuashati dengan layanan yang diberikan. Selain minyak wangi Nurraysa, ada juga menjual produk Makeup Nurraysa dan Skincare Nurraysa.


#cikkmas #ejen #nurraysa #inspired #flora #limitededition #minyakwangi #perfume #wangi #tahan8jam #audeparfum #mesrawuduk #mesrasolat #easy #travel #wanita #women


** review dari Mia... cubalah satu botol minyak wangi ini dulu... nanti pasti terpikat...



7 comments:

  1. murahnya perfume. rarely used perfume. tapi sejak pregnant kali ni, suka pulak nak cantik2. so, terbeli perfume de xandra. nanti dah habis hat tu, boleh try perfume ni pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh.. boleh aje.. nanti wasap Cikk Mas ya...

      Delete
  2. hari tue CCL try lipstik nurraysa , memang jatuh cinta , lepas ni kumpul duit lagi nak beli perfume nurraysa

    ReplyDelete
  3. Perfume by Nurraysa Beauty mmg best, saya dh habis 3 botol. Mmg tk cari lain. Pastu harga sgt murah yg penting boleh bawa solat...

    ReplyDelete
  4. wangi-wangi dan terus wangi lagi la lepas ni...boleh di bawa kemana-mana kan sebab packaging dia muat2 masuk dalam beg

    ReplyDelete
  5. Perfume by Nurraysa setanding dgn perfume antarabangsa cuma beza pada harga. Harga asal RM99.90. Promosi RM39.90.. Murah kan.. Yg penting boleh bawa solat

    ReplyDelete