image Segmen : Cari Bloglist Sebulan by Airah Syahirah - Mia Liana

Wednesday, 14 March 2018

# Blog Tagging

Segmen : Cari Bloglist Sebulan by Airah Syahirah




Join segmen ini pula. Jom tengok apa kata penganjur segmen.

Misi mencari bloglist. Kali ni I nak buat Segmen untuk mencari bloglist selama sebulan. Untuk bulan April. Syarat dia senang sahaja.

Syarat :
1. Follow blog AirahSyahirah.
2. Follow Google+ (ada di sidebar)
3. Follow Instagram.
4. Buat entry 'Segmen : Cari Bloglist Sebulan by Airah Syahirah'.
5. Letak banner dan linkkan ke entry ini.
6. Letak link entry di bahagian komen.

I nak blog yang selalu update entry je tau. Yang sebulan sekali update tu mungkin akan difikirkan dahulu haha. I akan pilih sebanyak lima blog sahaja untuk dimasukkan ke dalam bloglist April. Kalau boleh yang join ni tak nak contest/segmen blog. Blog peribadi sahaja. Cabutan pula secara manual ye.

Yang terpilih akan
1. Join bloglist April
2. Personal review blog dari AirahSyahirah. (Review dari mata seorang pembaca)
3. Kalau ramai join insha Allah ada hadiah sikit la.


Segmen tutup pada 30 Mac 2018.


** sesi support rakan blogger...


13 comments: