image Pemandangan Malam Di Pontian - Mia Liana

Sunday, 29 April 2018

# Travelling Matters

Pemandangan Malam Di Pontian


Hujung minggu... hari kelmarin, Mia dan Sofea berada di Pontian menghadiri event Tijani Motors Sdn Bhd bersama rakan JDT Blogger yang lain. Nanti Mia akan update kat blog.

Selepas habis event, cuci mata sekejap tengok pemandangan malam di bandar Pontian ini. 






Dapat snap sikit je jadilah. Guna handphone... banyak gambar tak berapa terang sangat. Yang pentingnya... ada dekorasi limpahan lampu warna-warni di  sekitar bandar Pontian. Cantik..


** tenang...


8 comments:

  1. wow , tak sempat ain nak bergambar di i love pontian tuh...hehehhee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. kang lewat plak ain nak sampai JB..

      Delete
  2. Replies
    1. haah kan.... wajib amik gambar kat sini...

      Delete
  3. cantiknya pemandangan :)

    https://aerillhassan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. waalaikumussalam... alang-alang jalan makan angin sekitar bandar pontian mama...

      Delete