image Restock Brooch - Mia Liana

Monday, 30 April 2018

# From Me # Work Matters

Restock Brooch


Brooch sangat penting untuk wanita yang bertudung. Dah lama betul Mia tak restock brooch. Brooch yang ada... ada yang dah rosak... ada yang hilang tercicir kat mana... 


Makanya... pagi tadi Mia beli dengan rakan sepejabat. Mia lebih suka brooch kecil dan beli sepasang untuk satu jenis. Dapatlah 6 pasang untuk restock dengan bajet RM10.


** sentiasa standby beberapa brooch dalam handbag... 


31 comments:

  1. perempuan memang selalu hilang brooch kan.hahhaha..a

    ReplyDelete
  2. Setuju..PC pun standby brooch dalam beg kak...kadang pinnya boleh tanggal...tapi biasa selagi tak rosak..PC pakai brooch tu...hehe..

    ReplyDelete
  3. brooch ni belilah banyak mana pun mesti akan hilang jugak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... tertinggal lain.. terjatuh lain... orang pinjam lain... hihihi

      Delete
  4. cantik broochnya

    https://aerillhassan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. brooch dengan tudung tak boleh dipisahkan :D

    ReplyDelete
  6. cantik - cantik brooch tue , ccl pun banyak jugak collection brooch

    ReplyDelete
    Replies
    1. restock yang kecik dulu... yang besar nanti-nanti.... hihihi

      Delete
  7. sama. kalau beli brooch mesti sepasang. tapi skang pakai bawal tak payah dah nak pin kiri kanan. ikat bawah je. sebab dok dukung anak, risau pulak kalau dia mengigit-gigit

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. tak banyak sangat ni.. nanti kalau dah guna boleh susut... hihihi

      Delete
  9. assalamualaikum mia....cantik nyer...

    ReplyDelete
  10. saya pun dah lama tak restock brooch ni tapi kebetulan minggu lepas jumpa brooch yg jual 12 for rm10 terus grab..haha

    ReplyDelete
  11. Sha pun nak kena restock juga nie.. Dah makin susut dah rasanya.. Kikiki..

    ReplyDelete