image Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa - Mia Liana

Friday, 20 April 2018

# Blog Tagging

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa



Join segmen ini. Rugi kalau tak join. Nak tahu kenapa...

Jom baca ni..

Segmen ini akan berlangsung selama sebulan dari 3 April hingga 3 Mei 2018. Tidak ada pemilihan blog untuk dimasukkan ke dalam blog list blog ini sebab aku akan masukkan semua blogger yang join segmen ini ke dalam blog list aku selama-lamanya.

Dan...Hanya ada seorang blogger bertuah yang bakal menerima hadiah misteri daripada aku. Misteri tak sudah aku ni kan? Hihi. Pemilihan blogger bertuah ini akan dipilih berdasarkan konsep lucky draw yang akan dicabut oleh aku sendiri. Hadiah biasa je tau. Don't expect too much eh 😀 


** sesi support rakan blogger... yeahhh...


7 comments: