image Masak Daging Burger - Mia Liana

Thursday, 3 May 2018

# Dari Dapur Mia

Masak Daging Burger


Petang ni.. menu yang simple sekali. Mia masak daging burger. Dah lama sangat tak makan ni. Sejak semenjak jaga makan.. tak makan fast food sangat setahun dua ni.


Siap digoreng. Boleh dijadikan lauk untuk dimakan dengan nasi. Boleh dijadikan burger untuk dimakan dengan roti. Simple as can be. Nasib Sofea tak cerewet bila tiba bab makan. Dia makan je apa yang Mia masak.

** agak keletihan hari ini... sibuk sangat kat pejabat dengan meeting bagai...

20 comments:

  1. sedap jugak daging burger makan dengan nasi

    ReplyDelete
  2. Macam ni pun dah nampak sedap kak ;)- Mak Lin, Blog #CeritaMak

    ReplyDelete
  3. Senangnya Sofea, tak cerewet makan..senang Mamanya nak masak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sis lin.. dia sangat memahami..

      Delete
  4. just makan daging burger sahaja pun dah alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. makan macam tu letak kicap sikit sos cili sikit mayonis sikit...perh :D

    ReplyDelete
  6. Eh eh lama tak masak daging burger. Buat teringin pulak. Nak puasa ni, macam2 teringin 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. nak posa ni meriah selera tekak...

      Delete
  7. teringat dulu stok daging burger ni memang banyak masa zaman skola. ibu ain xlarat nk masak , ain lah yg tukang masak daging ni.hehhee..

    ReplyDelete
  8. Sesekali tak tahu nak masak apa, memang bakar daging berger je.. makan dengan roti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... boleh aje.. janji perut kenyang...

      Delete
  9. Dah lama tak beli dan masak sendiri daging burger ni.

    ReplyDelete