image June 2018 - Mia Liana

Saturday, 30 June 2018

Review Ssamjeang Tuna Pizza Domino's

6/30/2018 12:30:00 pm 5 Comments

Tengahari semalam... delivery Ssamjeang Tuna Pizza Domino's telah sampai ke rumah Mia. 

Teruja betul Mia dan Sofea nak rasa kelainan pizza Ssamjeang ini.





Bila saja pizza masuk ke mulut... terasa wow... pedas berapi.... kalau tak tahan pedas boleh berasap kepala itu. Sesuai untuk mereka yang gemar makan pedas. Terbaik...

Jom cuba... kalau tak nak pergi ke kedai Domino's Pizza, boleh order online untuk delivery...


Domino's Pizza Malaysia
1-300-888-333


Entri Berkaitan :-

Friday, 29 June 2018

Thursday, 28 June 2018

Rojak Mamak

6/28/2018 11:45:00 pm 4 Comments

First time Mia makan rojak mamak ni... boleh tahan juga sedapnya. Ala... kedai mamak yang kata area belakang Jakel Bandar Baru Uda. Sofea pula makan roti canai.


Banyak sangat sampai tak habis. Siap tapau balik rumah...

** kisah petang tadi....


Restock Krim Nutrimoist CNI

6/28/2018 12:23:00 pm 2 Comments


Hmmm... Mia baru je restock krim Nutrimoist CNI. Yang lama dah habis. Beli kat Lazada. Nampak sangat malas nak keluar gi kedai CNI... hihihi... janji beli.


Al-kisahnya sejak Sofea baby sampailah besar sekarang ni masih lagi guna krim ini. Bila ada luka dan lebam, memang cepat sembuh. Parut pun cepat pudar. Mia pula kalau masak... terkena minyak panas ketika masak... sapu krim ni cepat-cepat.... kulit tak jadi melepuh.

Tak tahulah... mak-mak lain guna krim apa... tapi Mia tetap dengan krim pelbagai guna ni.


** boleh jadi first aid kit kat rumah...


Wednesday, 27 June 2018

Tuesday, 26 June 2018

Segmen Nak URL Blog #35 Mialiana.com

6/26/2018 12:32:00 pm 23 Comments




Wahhh... dah sampai masanya untuk kita bersegmen di blog ini.  Segmen Nak URL Blog #35 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 30 Jun 2018. Semua blogger dijemput join bagi meriahkan segmen ini yang hanya berlangsung selama 5 hari sahaja. Sangat senang dan mudah nak join.

Untuk join, sila tinggalkan URL Blog anda di ruangan komen entri ini sebelum 11.59 malam 30 Jun 2018.

Jomlah join.... (^_^)

** panggilan segmen untuk semua blogger....

Monday, 25 June 2018

Health Benefits Of Parsley

6/25/2018 09:00:00 am 4 Comments



01. Improves immunity

02. Full of iron

03. Helps wounds heal faster

04. Keeps your eyes bright and sparkly

05. Promotes a healthy heart

06. Balances body fluids

07. Full of antioxidants

08. Helps to control arthritis

09. Keeps your teeth and gums healthy

10. Great for digestive health


** health info...



Sunday, 24 June 2018

Di Dalam Hati Manusia Ada....

6/24/2018 06:28:00 pm 1 Comments
“Di dalam hati manusia ada kekusutan dan tidak akan terurai kecuali menerima kehendak Allah swt.

Di dalam hati manusia ada keganasan dan tidak akan hilang kecuali berjinak dengan dengan Allah swt.


Di dalam hati manusia ada kesedihan dan tidak akan hilang kecuali seronok mengenali Allah swt.

Di dalam hati manusia ada kegelisahan dan tidak akan tenang damai kecuali berlindung, bertemu dan berjumpa dengan-Nya.

Di dalam hati manusia ada penyesalan dan tidak akan padam kecuali redha dengan suruhan dan larangan-Nya serta qadha dan qadar-Nya serta kesenantiasaan sabar sehingga menemui-Nya

Di dalam hati manusia ada hajat dan tidak akan terbendung kecuali kecintaan kepada-Nya dan bermohon kepada-Nya.

Kesentiasaan berzikir kepada-Nya adalah keikhlasan sebenar kepada-Nya.

Andai dunia dan isinya diberikan kepada manusia masih tidak lagi dapat membendung hajat hati si hamba itu.”

- Al Imam Ibnu Qayyim


** perkongsian dari group whatsapp...


Autoping Entri Blog Ke Facebook Dengan dlvr.it

6/24/2018 11:34:00 am 7 Comments

Sebenarnya sejak NetworkedBlogs tamatkan servisnya, ada di entri SINI. Mia agak sukar nak buat manual ping entri blog ke facebook page dan facebook. Mula survey dan test beberapa servis yang mudah digunakan.

Makanya... Mia testing guna dlvr.it untuk ping entri blog ke facebook personal Mia.





Setting guna feed blog dan connect ke facebook personal Mia.



Alhamdulillah... dah menjadi autoping sendiri. Kadang kita tak ngadap blog.. tapi dah siap-siap set kan entri autopublish ke blog, di sini autoping sangat penting untuk ping entri blog kita ke media sosial facebook, facebook page dan twitter.

Satu lagi, kalau ada banyak update blog dalam sehari, jenuh betul nak manual ping satu persatu entri blog ke facebook personal, facebook page, twitter dan lain-lain media sosial.

Mia ada problem sedikit masa guna dlvr.it ni... iaitu tak boleh add dua jenis account media sosial yang sama (sebab free version). Contoh kalau twitter, hanya satu akaun twitter saja dibenarkan. Kalau facebook kena pilih sama ada nak guna untuk facebook page atau facebook personal. Ini bermakna untuk ping ke facebook page, Mia terpaksa gunakan servis lain.

Kalau ada blogger nak cuba dlvr.it ini, boleh pergi ke link SINI.


** masih dalam pemerhatian seminggu ni....


Saturday, 23 June 2018

Things You Can Control

6/23/2018 08:30:00 pm 1 Comments



01. How seriously you take life

02. Who you hangout with

03. Your effort

04. How personally you take things

05. What you believe

06. Your priorities

07. How kind you are

08. What you eat

09. What you talk about

10. What you think about

11. How open-minded you are

12. Your happiness


** all about you...


Omegaxanthin | Fish Oil + Astaxanthin

6/23/2018 11:02:00 am 3 Comments

Hari ini lepas sarapan pagi, Mia mula makan suplemen Omegaxanthin. Beli kat Big Pharmacy (sebelum ini dikenali dengan Red Cap Pharmacy). Harganya RM98.96. 



Each 1450mg softgel capsule contains :-

01. Fish oil - 1000mg
equiv. to Eicosapentaenoic acid : 500mg
equiv. to Docosapentaenoic acid : 200mg

02. Haematococcus Pluvialis - 20mg
Equiv. to 2mg of Astaxanthin


Satu botol ada 60 biji softgel capsule. Cukup untuk stok selama 2 bulan. Setiap hari makan sebiji. Bagus ambil suplemen fish oil ni. Ada omega 3. Untuk kesihatan jantung, otak dan sendi kita. Juga mengawal triglyceride (salah satu kolesterol jahat) dan memperbaiki pengaliran darah. Ibu mengandung dan yang sedang menyusukan anak elok ambil suplemen ni.

Kelebihan fish oil ada di SINI.


** jaga kesihatan diri...


Friday, 22 June 2018

Hard Truth About Life I Wish I Knew Earlier

6/22/2018 11:57:00 pm 1 Comments


01. Everyone you love is going to die.

02. We give our lives meaning. If you feel like you life is meaningless, that's your fault.

03. The perfect partner doesn't exist. Concentrate on finding someone who has a lot of qualities you like and the same values and built a fantastic relationship.

04. Life is a game. Find the games you want to play, learn the rules, and find a way to be successful at the games you selected.

05. Everything ends. Youth, love, life, all end and that's what make them valuable.

06. Be romantic about the little things.

07. Be a realist about the big things. Life isn't a movie, you need to have a plan, have an artist's ambition but an engineer's mindset.

08. Figure out a way or don't complain.



** but life is so unpredictable...



Buat Facial

6/22/2018 03:32:00 pm 6 Comments

Tengahari tadi Mia ada appointment facial di Taman Universiti, Skudai, Johor Bahru. Sofea pun ikut sekali.

Apa tidaknya, musim raya ni macam-macam yang dimakan dan diminum. Risaukan muka takut timbul jerawat banyak. Maka berfacial lah Mia tengahari tadi.


Lama dah facial kat sini sejak tahun 2014 lagi. Tapi on off. Bila rasa muka macam dah tak ok, baru buat facial kat sini.

Mia sangat serasi dengan produk yang digunakan. Sangat lembut dan alami.

** penjagaan kulit muka agar lebih sihat...


Di Majlis Pernikahan Shila

6/22/2018 10:30:00 am 4 Comments

Kisah sebelum tengahari semalam. Mia dan Sofea hadir ke majlis pernikahan Shila dengan jejaka pilihan hatinya, Hairudin. Shila merupakan staf di Unit ICT






Mia memang rapat dengan Shila kat tempat kerja. Dah bergelar isteri orang sekarang. Moga berbahagia hendaknya hingga ke jannah.

Meriah sungguh majlisnys. Katering nasi minyaknya pun sedap.


** majlis persandingan pula berlangsung pada hari esok....


Thursday, 21 June 2018

Why You Should Eat Fruits Every Day

6/21/2018 04:30:00 pm 2 Comments



Strawberries
Fight aging

Bananas
Boost your energy

Cherries
Calm your nerves

Grapes
Relax your blood vessels

Pineappples
Relieves arthritis pain

Blueberries
Strengthen your heart

Watermelons
Promote weight loss

Oranges
Protect your skin and vision

Apples
Help resist infection


** fruits info...


Jun Gong Detox Patch

6/21/2018 11:30:00 am 1 Comments

Setiap kali balik kampung, Mia akan restock Jun Gong Detox Patch di Farmasi Rite Aid, Parit Raja, Batu Pahat, Johor. Setakat ini.. serasi dengan Mia. Nak gunanya pun senang. Hanya perlu tampal di tengah tapak kaki sebelum tidur.



Mengikut akupuntur Cina sejak ribu tahun yang lalu, kaki boleh mencerminkan tahap kesihatan seseorang, tapak kaki boleh mencerminkan organ seseorang manusia. Mengikut tabib Cina sejak ribuan tahun yang lalu, pengaliran darah boleh dari kepala kita sampai kepada tapak kaki dan di sinilah toksin akan dikekalkan dari keseluruhan badan disebabkan tekanan darah yang berbeza pada setiap orang. Jika badan seseorang yang kuat, cergas dan sihat, toksin ini dapat dikeluarkan melalui urin, peluh dan pembuangan air besar. Jika seseorang yang tidak begitu cergas, toksin ini tidak dapat dikeluarkan dan akan kekal di badan kita serta organ-organ kita akan menyerap toksin ini. Pada peringkat awal kita tidak akan merasai apa-apa tanda toksin ini, tetapi lama-kelamaan semakin banyak toksin dikekalkan dan organ kita semakin haus dan letih. Kita akan dapat merasai keletihan, lenguh dan sebagainya. Ini menandakan organ-organ semakin letih untuk menentang toksin ini dan memberi amaran kepada kita, jika kita tidak mengambil tindakan dan menolong organ-organ kita menentang toksin ini untuk dikeluarkan dari badan kita, kita akan menghidap penyakit seperti tekanan darah tinggi, masalah gastrik, masalah jantung dan sebagainya.


** jom detoks badan kita....


Worst Habits People Have That Affect Their Lives

6/21/2018 06:18:00 am 0 Comments



01. Dominating conversation. Everyone wants to be heard but most of us just speak.

02. Overthinking. Most of the time it only makes you sadder and drags you.

03. Over attachment with people. -> Rule #1 focus on yourself.

04. Procrastination. You'll never do it if you don't do it now.

05. Cheating yourself. Because you dare not to face the truth.

06. Finding excuses for yourself and other people.

07. Spending too much time on social media.


** do change for better life....


Wednesday, 20 June 2018

This Is Why Staying In Yishun Is A Good Idea

6/20/2018 11:42:00 am 4 Comments
Buying your first property can be an intimidating experience. You browse through many property websites looking for the right property. However, you are still unsure of where to begin, or which neighborhood to choose from. After all, this is a big decision that involves a huge sum of money. If you are unsure on which neighborhood to choose for your first property, condominium in Yishun might be the right place to look at. This article will guide you through the benefits you get to enjoy if you stay in Yishun.



Benefits Of Staying In Yishun




1. Canopy Sky Walker 


Those who prefer exciting activities can go for a walk at the Canopy Sky Walker located at SAFRA Yishun’s Adventure Sports Centre. Here, you will be clearing obstacles (Flying Fox, Zig Zag Trail, Broken Island and Cargo Net Bridge) above 15 metres to 18 metres up the air.

Safety measurement is prioritized here as you will be strapped and there will be experienced instructors there to guide you through your obstacles. Do take note that only participants aged 7 years and above, with a minimum height of 1.1 m and above are allowed to participate.


2. Kayak at the Lower Seletar Reservoir

Lower Seletar Reservoir is a paradise for avid kayakers. Interested kayakers can rent a kayak from Water-Venture and proceed to kayak their ways out.

Those who do not enjoy kayaking could go for a walk along the waters and enjoy the beautiful view at Heritage Bridge


3. Bowling at Orchid Bowl

Orchid Bowl is a club-like bowling place with music and neon lights. This is a place for the youngsters that enjoy bowling, and at the same time, enjoy the music without worrying about bumping and knocking against one another.

You get an hour of unlimited bowling for a lane, so it is advised to go with a group of friends to maximize the cost.


4. Organic fruits and vegetables at Khoo Teck Puat Hospital

What many people do not know is that the ground floor of Khoo Teck Puat Hospital is a garden. The 7th floor of the hospital is actually a garden with edible fruits and vegetables that is homegrown, or hospital grown. You will be able to find corns, to wintermelon, Thai basil and so on. Worry not as the fertilisers used here are 100% organic. There are also many active volunteers that offer help in the garden. You can also go as a volunteer to help out on some gardening work if you have extra time.

If gardening is not your cup of tea, you an choose to buy the fruits and vegetables for your own consumption. Furthermore, it is affordable at $1-$2 for plucked vegetables and fruits. Potted herbs are going for $3-$5. The proceeds from the sales go into the Green Fund that is used to purchase the tools and seeds in the garden.


5. Paintball sessions

If you like shooting, you can go for a game of paintball with your friends at Red Dynasty Paintball. Moreover, it is totally legal to shoot as you like here. What is better is that it costs only $10.90 per pax for a game.

Reservations are required, so do call them up in advance if you plan to go for a game.


6. Jump your worries away at Katapult Trampoline Park

Are you stressed out at work or in school? Why not visit Katapult Trampoline Park to go for a backflip and jump all your worries and stress away? The floor in Katapult Trampoline Park is covered with inflatable mattresses and trampolines. If jumping on the trampoline is not your thing, you could always walk the Slackline, have a dodgeball game or go for a Free Fall activity to test your courage.


7. Prawning and fishing

ORTO is a to-go place for a late night activity in Yishun. Not only it is a great place to keep one occupied, it is also a place for you to satisfy your tummy with your catch. Just grill your catch at the grilling area and your tummy will be happy.

Experienced prawners that are up for greater challenge can trade their prawning rods for fishing rods at Fishing Paradise, that is located just right next door.



8. Be a construction work at Diggersite


Diggersite is a playground for people who would like to experience a day being a construction worker by allowing you to play with real excavator, claw digger and wrecking balls. In addition, Diggersite is a playground catered to everyone with no age limit. Do make a visit to Diggersite with your children if you do not have anything to do on a Sunday afternoon.


9.  Go karting at Maximum Drift Karting Arena

Do you love drifting? If you do, Maximum Drift Karting Arena is definitely the right place for you to drift without getting summons from the traffic police. You do not need a driving license to participate in it, as long as you are aged 10 and above, you are allowed to drift as you wish.


10.  BBQ session at Yishun Dam

Yishun Dam is relatively crowd free even though there is bus service 103 that can bring you to the dam easily. Yishun Dam is definitely a great place for you to catch the sunset. In addition, Yishun Dam is one of the top choices for BBQ sessions with friends and family. All you need to bring to Yishun Dam are disposable barbeque pit, pre-packed coal, marinated meats and vegetables, picnic mat, portable speakers and you are good to go. Do however clean up the mess as you go to keep the place clean.

In conclusion, Yishun is no longer the boring neighbourhood that it used to be. Cheap shopping, good food and interesting places, Yishun is definitely a great place to stay especially for those who love shopping and those who are foodies that enjoy hunting for great food to satisfy their cravings. Take more time to explore Yishun and you will not be disappointed with what you can find in the neighborhood.



** living in Singapore...

Ronaldmohoni.com Hari Raya Aidilfitri 2018 Giveaway

6/20/2018 07:48:00 am 5 Comments



Mia join giveaway ini. Rakan-rakan blogger lain jomlah join sama.

"Selamat Hari Raya Aidilfitri"


Hadiah yang menanti:
1. RM10 - 4 pemenang
2. RM5 - 6 pemenang

Keputusan melalui cabutan nombor dan akan diumumkan selewat-lewatnya 31 Julai 2018. Minimum penyertaan ialah 30 orang, jika kurang 30 orang, Giveaway batal.


** sesi support rakan blogger...


Tuesday, 19 June 2018

Why Drink Infused Waters?

6/19/2018 11:30:00 pm 2 Comments

Green tea + Mint + Lime
For fat burning, digestion, headaches, congestion and breath freshener

Strawberry + Kiwi
For cardiovascular health, immune system protection, blood sugar regulation, digestion

Cucumber + Lime + Lemon
For water weight management, bloating, appetite control, hydration, digestion

Lemon + Lime + Orange
For digestion, vitamin C, immune defense, heartburn, (drink this one at room temperature)

Infused waters are good for detoxification, energy and hydration. Put as much fruit in water as you like and let the water sit for at least 30 minutes before drinking.



** good luck...



Quote Of The Day (598)

6/19/2018 06:45:00 pm 2 Comments


Stop trying to change someone who doesn't want to change.

Stop giving chances to someone abuses your forgiveness.

Stop walking back to the place where yout heart ran from.

Stop trusting their words and ignoring their actions.

Stop breaking your own heart.


** love yourself....