image Senarai Peserta Segmen 24 Jam Bloglist #30 - Mia Liana

Wednesday, 6 June 2018

# Segmen Bloglist

Senarai Peserta Segmen 24 Jam Bloglist #30



Segmen 24 Jam Bloglist #30 telah berlangsung dari 9.00 pagi 5 Jun 2018 sehingga 9.00 pagi 6 Jun 2018 di SINI. Alhamdulillah... ada sebanyak 18 penyertaan dari kalangan blogger. Terima kasih pada semua yang sempat join segmen ini. Kepada yang tak sempat nak join, boleh join lagi di segmen ini yang seterusnya iaitu siri ke 31.

Mia akan pilih 10 blog saja bagi menghiasi bloglist bulan Julai, Ogos dan September 2018. Pemilihan akan dibuat secara cabutan bertuah manual dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2018.

Semoga berjaya!


Senarai Peserta Segmen 24 Jam Bloglist #30

  1. http://www.bondezaidalifah.com/2018/06/assalamualaikum-dan-selamat-pagi.html
  2. http://www.shikinrazali.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  3. http://ejulz.blogspot.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  4. http://jnjikita.blogspot.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  5. http://aerillhassan.blogspot.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  6. http://www.fiezasani.xyz/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  7. http://www.zianaeunos.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  8. http://maszull.blogspot.com/2018/06/segmen-24jam-bloglist30-mialiana.html
  9. https://anumkhairil.blogspot.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  10. http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  11. http://www.opzzpinky.my/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  12. http://www.ciktie.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  13. http://zzzyy.blogspot.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom_5.html
  14. http://www.rodiahamir.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  15. http://www.apekinah.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  16. http://www.vitaminwawa.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  17. http://ombakbergigis.blogspot.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html
  18. http://www.sayidahnapisah.com/2018/06/segmen-24-jam-bloglist-30-mialianacom.html

** jom blogwalking....


22 comments:

  1. Hai saya singgah melawat peserta segmen wow No 1 saya... Nanti free2 saya bw yea

    ReplyDelete
  2. No 15 lapor diri. Nasib baik sempat join

    ReplyDelete
  3. good luck pada semua yang join..rindu pulak zaman rajin join segmen ni..meriah je zaman blogging time tu..

    ReplyDelete
  4. No.2 lapor diri dan semua dah blogwalking.. =)

    ReplyDelete