image Final World Cup 2018 - Mia Liana

Monday, 16 July 2018

# Entertainment Matters # Informasi Semasa

Final World Cup 2018


Malam tadi berakhirnya World Cup 2018 yang berlangsung hampir sebulan di Rusia dengan perlawanan akhir di antara Perancis vs Crotia telah dimenangi oleh pasukan Perancis 4 – 2. Mia terjebak juga secara tak langsung disebabkan rakan pejabat selalu bercerita. Mia cuma tengok highlight perlawanan yang telah berlangsung. Kalau tengok secara live pun sekejap-sekejap saja di depan tv. Kena juga ambil tahu apa yang berlaku kat luar kan... 




Sebanyak 32 pasukan telah layak menyertai pertandingan akhir Piala Dunia 2018 iaitu pasukan :-





Wahhhh... rasa seronoknya... Tahniah diucapkan kepada pasukan Perancis yang telah berjaya memenangi Piala Dunia 2018 dan bagi pasukan yang tewas boleh cuba lagi di musim yang akan datang. Terbaik.....



** dah boleh tidur lena lepas ni....


5 comments:

  1. tertunai juga impian mereka setelah 20 tahun menanti kan...

    ReplyDelete
  2. Tahniah Perancis.. X sabar tunggu Malaysia layak ke world cup..

    ReplyDelete
  3. Yt tak pernah layan bola ni..Haha
    Tapi ambik tau lah jugak siapa menang semalam. hohoho

    ReplyDelete
  4. Tahniah Perancis !! Seronok juga tengok bola yang ini

    ReplyDelete