image Hari Ini Sibuk & Pengumuman Segmen - Mia Liana

Thursday, 5 July 2018

# From Me

Hari Ini Sibuk & Pengumuman Segmen



Hari ini yang amat sibuk kat pejabat. Mia ada meeting penting. Sebelum meeting ni ada persiapan dokumen yang diperlukan. Tak boleh main hentam, kena teliti. Tu yang sibuk betul kat pejabat seminggu dua ni. Bila dah selesai meeting, terasa leganya.

Oh ya... untuk pengumuman pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #30 di SINI dan Nak URL Blog #35 di SINI... Mia akan update dalam masa terdekat. Sama ada esok atau lusa selepas Mia selesai blogwalking ke semua peserta segmen.

Macam ni lah... blogger part time. Bila ada komitmen lain, aktiviti blog terpaksa ditunda seketika.


** update petang ni....


7 comments:

  1. bila kerja dh setel mmg lega sgt kan

    ReplyDelete
  2. kadang2 keje mai bertimbun2 semua selonggok. tu kalutt hehehe..

    ReplyDelete
  3. Hehe samalah kita kak Mia.. tak sempat nak berblog lagi

    ReplyDelete
  4. Samalah dengan saya kak Mia, kerja hakiki kadang-kadang tak memberi banyak ruang untuk update apa-apa entri mahupun blogwalking.. Oh ya.. Tahniah kak Mia.. Minggu nie akak terpilih untuk direview oleh saya.. Jemput singgah..

    http://www.shikinrazali.com/2018/07/sahabat-blogger-pilihan_3.html

    ReplyDelete
  5. Kerja tetap kerja.. apa yang diutamakan perlu dibuat terlebih dahulu.
    Moga rutin harian dipermudahkanNYA.. ;)

    ReplyDelete
  6. biasalah kena utamakan kerja hakiki berbanding kerja part time blogging nih. ini pun agak sibuk dan kurang sihat, jadinya mood menulis kurang sikit.

    ReplyDelete