image SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ - Mia Liana

Tuesday, 10 July 2018

# Blog Tagging

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ




Hmmm.. ada segmen dari blogger Ejulz. Jom tengok apa kata dia..

Tujuan utama ejulz mengadakan segmen ini adalah bagi mengeratkan silaturrahim antara sahabat2 blogger semua. Selain itu, sedikit sebanyak dapat membantu sahabat2 blogger yang sedang mencari kerja partime dan usahawan2 yang sedang mencari pekerja2 partime untuk perniagaan mereka. Dan selain itu juga, ejulz membuat segmen bertajuk seperti di atas kerana ejulz nak bagi hadiah buku berkenaan partime untuk korang.

6. Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger (Nyatakan sekiranya ada. Kalau tak ada abaikan (^_^)
Sebenarnya tak tahu nak jawab apa. Setakat ini job part time cuma dengan berblog saja. Untuk review produk atau perkhidmatan serta social media sharing.

Ni je yang mampu dijawab. Segmen akan tamat pada 31 Julai 2018.

** sesi support rakan blogger...


4 comments:

  1. terima kasih sudi join.. dah masuk dlm list :)

    ReplyDelete
  2. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  3. gud luck .jemput join GA https://tarotthefool.blogspot.com/2018/06/syawalgiveaway-my-first-giveaway.html?spref=fb

    ReplyDelete