image Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai - Mia Liana

Wednesday, 19 September 2018

# Blog Tagging

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai



Join giveaway ini. Manalah tahu ada rezeki dapat tudung bawal free ke....

Tips / nasihat ketika mengandung....
Hmmm... payah juga nak jawab soalan ini. Masa mengandungkan Sofea dulu ada juga Mia ikut nasihat orang-orang tua. Ketika trisemester pertama, kena jaga betul baby dalam kandungan. Tidak boleh penat sangat dan buat kerja berat. Jaga pemakanan. Kena makan juga walaupun tekak tak berapa nak telan sangat. Masuk trisemester kedua, dah berani dan aktif Mia ni. Masa ni nenek pesan suruh makan buah delima. Bagus untuk Mia dan baby katanya. Jadinya stok delima sentiasa ada. Tak putus-putus. Masuk trisemester ketiga, dah sarat mengandung... Mia banyakkan exercise dengan jalan kaki supaya senang nak bersalin. Nampaknya tu je. Sebab masa mengandungkan Sofea, dalam pada masa yang sama Mia sedang sambung belajar ijazah kat OUM. Mia bangun awal pagi hampir setiap hari untuk study dan ulangkaji pelajaran. Pengalaman setiap orang tak sama ketika mengandung. Ini saja yang Mia boleh kongsikan.

Giveaway ini akan tamat pada 18 Oktober 2018.


** sesi support rakan blogger....

7 comments: